Alexia Eram face terapie de mai mulți ani: ”Plâng foarte des”. Fiica Andreei Esca se confruntă cu cea mai des întâlnită problemă a societății

Alexia Eram se confruntă cu anxietatea

Pentru toți, Concret, iubita lui Mario Fresh, ca multe alte persoane din țara noastră, se confruntă cu anxietatea. Motiv pentru care recunoaște că și plânge des, chiar zilnic.

Așa reușește să se descarce și să o poată lua de la capă, când temerile o cuprind și nu îi dau voie să se bucure de tot ce are și face.

Sunt ani, spune ea fără pic de reținere, de când a apelat la terapie și recunoaște că mersul la psiholog, o dată pe săptămână, o ajută enorm.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc.
Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie m

Sursa articolului