Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit pe 23 septembrie. Ceremonia a fost una restrânsă și s-a desfășurat în curtea casei lor. Prietenii și cei mai importanți oameni le-au fost alături în ziua cea mare. Deși spunea că îl va invita și pe fostul ei soț, Alexandru Papadopol a lipsit de la fericitul eveniment. Cu toate acestea, nu a uitat să îi transmită actriței un mesaj. Iată ce i-a spus.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu de mai bine de 3 ani. Actrița l-a cunoscut pe actualul ei soț, chiar după divorțul de Alexandru Papadopol. Și-a găsit liniștea în brațele acestuia, iar pentru că totul a decurs bine între cei doi, au decis să își unească destinele. Pentru că se află la a treia căsătorie, de această dată, vedeta și-a dorit un eveniment restrâns.

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină imediat după nuntă

Divorțul de Alexandru Papadopol a afectat-o enorm pe actriță. Separarea nu s-a produs în termeni amiabili, au existat multe tensiuni între cei doi. Cu toate acestea, după un timp au reușit să își rezolve toate problemele, iar acum au o relație de prietenie de dragul fiicei lor. Mai mult, Ioana Ginghină spunea că fostul soț se înțelege bine cu actualul ei partener și că nu ar fi exclus să fie prezent la nunta lor.

În final, actorul nu s-a numărat printre invitați, dar a ținut să îi transmită acesteia câteva lucruri. Alexandru Papadopol a felicitat-o pe mama fiicei sale pentru pasul pe care l-a făcut.

În carul unui interviu recent, Ioana Ginghină a dezvăluit o parte din discuția pe care a avut-o cu fostul soț la momentul respectiv.

„Suntem doar părinți, și nu zic, Doamne ferește, că ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare. Atunci m-a sunat să îmi spună casă de piatră, dar după asta a fost: «Auzi, și eu când să o mai iau pe Rux». Adică a fost printre altele”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit unica.ro.

 

Sursă foto: social media

Sursa