În urmă cu puțin timp, Theo Rose s-a filmat de pe patul de spital

Au m

La ultimul control de monitorizarea a sarcinii, Theo, alături de Anghel Damian, au putut asculta bătăile inimii bebelușului lor, iar vedeta chiar a făcut o glumă pe baza acestui subiect, spunând că inima băiețelului ei bate pe ritm de sârbă.

„Zici că e ritm de sârbă.(…) De ce face așa? (n.red.: Se schimbase sunetul bătăilor inimii)”, a spus Theo Rose, în videoclipul postat pe TikTok.

Ce a anunțat-o medicul pe Theo Rose, cu câteva săptămâni în

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras.  Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul. Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. (…) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol”,  a explicat Theo Rose la un post de televiziune.  

 

 

 

 

 

@theorose

😂😂😂

♬ sunet original- Theo Rose

 

Sursa articolului