Ai cont și card la Raiffeisen Bank? Schimbare importantă pentru toți clienții. ING Bank și Banca Transilvania ar putea face la fel

Premieră la Raiffeisen Bank! Banca tocmai a lansat un nou serviciu de economisire în lei, la fiecare plată cu cardul de debit. Clienții pot beneficia de el prin aplicația de Mobile Banking.

Este vorba despre SavingBox. Serviciul de economisire în lei dă posibilitatea clienților băncii, persoane fizice, să economisească un procent din fiecare plată efectuată cu cardul de debit.

Noua funcție necesită actualizarea aplicației Smart Mobile la cea mai recentă versiune, prin magazinele de aplicații: Google Play Store, App Store sau AppGallery.

Noul serviciu oferit de Raiffeisen Bank este gratuit

Noul serviciu oferit de Raiffeisen Bank este gratuit și permite clienților să realizeze un fond de rezervă, punând bani deoparte într-un cont de economii în lei.

Mai mult, clienții au acces la acest fond în orice moment și primesc o dobândă de până la 4% pe an. SavingBox oferă și posibilitatea de selectare a unui procent automat de economisire.

Clienții pot alege 1%, 3%, 5% sau 10% din valoarea fiecărei plați cu cardul de debit. Există și funcția de implementare a unei sume maxime. Astfel, suma calculată în funcție de opțiunile selectate va fi transferată automat din contul curent în contul de economii în lei, la fiecare plată cu cardul de debit în lei.

Lansată de la mijlocul lunii noiembrie, funcționalitatea SavingBox a fost activată până în prezent de peste 14.000 de clienți. Momentul lansării SavingBox ține cont de preocuparea crescută a oamenilor față de economisire și un mediu de dobânzi ridicate, care face atractive astfel de produse și servicii.

Economisirea cu pași mici ne ajută, în timp, să ne îndeplinim chiar și cele mai ambițioase obiective. Raiffeisen Bank acordă o importantă deosebită planificării financiare, sprijinind clienții să-și construiască în primul rând un fond de rezervă și să economisească pentru obiectivele financiare importante din viață lor”, a explicat Andra Ion, director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank.

Sursa articolului