Adina Halas, detalii despre cea mai mare pasiune a sa! Blondina este atrasă de călătorii, iar prima ei aventură a avut loc pe vremea când avea doar 11 ani: „O experiență într-adevăr deosebită”

Adina Halas, despre prima țară străină pe care a vizitat-o

Adina Halas și-a trăit o parte din copilărie în comunism, iar la scurt timp după ce regimul politic s-a încheiat, aceasta a avut parte de prima ei ieșire din România, alături de părinții ei.
Blondina a mers pentru prima dată în Turcia, pe vremea când avea doar 11 ani, iar la acel moment această destinație era foarte populară în rândul românilor. Adina a avut parte de o experiență incredibilă, astfel că a devenit fascinată de tot ce înseamnă călătorii. 

„Prima călătorie în afara țării a fost în Turcia. Toată lumea mergea în Turcia după Revoluție, nu am făcut excepție. Istanbulul a fost primul oraș pe care l-am vizitat. Mi-a plăcut foarte mult, a fost pentru mine o experiență într-adevăr deosebită, pentru că eram destul de mică. Aveam – cred – 11 ani când am ajuns în Turcia. V
, a declarat Adina Halas, pentru PlayTech Știri . 

Adina Halas nu își dorește să se mute în altă țară

Chiar dacă iubește să călătorească și este fascinată de alte țări, vedeta a dezvăluit că nu și-ar dori să se mute în altă parte pentru că este atașată de România. Cu toate acestea, blondina a povestit că va lua în calcul varianta de a se muta, asta doar în cazul în care fiul ei va alege să se stabilească în altă țară, căci atunci va fi dispusă să fie alături de cel ce i-a

dat viață.

„Am avut multe ocazii să rămân în alte țări, în primul rând cu școala. Se punea problema la un moment dat să fac un liceu în Franța, îmi petreceam vacanțele atunci când se termina sezonul emisiunilor pe care le prezentam la momentul respectiv, în Spania. Îmi plăcea foarte mult Spania, însă am rădăcinile adânci în România. Eu sunt super atașată de țară, de oameni, Cumva România e atât de aproape de sufletul meu, încât nu m-aș vedea relocându-mă pentru totdeauna. Să spunem că undeva, în viața asta, fiul meu va dori, nu știu, să studieze în altă țară sau se îndrăgostește și pleacă în altă țară. Nu știu, habar nu am…”, a adăugat vedeta, potrivit sursei menționate anterior. 

Sursa articolului