Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul de 83 de ani: „La Liturghia celor bolnavi, vă rog să-l pomeniți!”În urmă cu câteva zile, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital. Vestea a fost confirmată chiar de către fiul său, Bogdan, fără să ofere prea multe detalii despre diagnosticul  pe care medicii i l-au pus renumitului actor.

Într-un interviu recent, pentru romaniatv.net, teologul Valentin Guia a dezvăluit cum se simte, de fapt, Alexandru Arșinel, dar și care sunt problemele de sănătate cu care acesta se confruntă în prezent.

Valentin Guia, adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel: „Maestrul este bine, în următoarele zile va reveni acasă”

După ce a fost internat în spital, mai multe zvonuri au început să apară în mediul online, referitoare la starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. S-a speculat, la un moment dat, că actorul s-a ales cu o infecție nosocomială, însă familia nu a confirmat această informație.

Teologul Valentin Guia a ținut, însă, să lămurească întreaga situație. Acesta susține că Alexandru Arșinel se simte mai bine și urmează să fie externat: „Am vorbit cu unul dintre băieții lui. Maestrul este bine, în măsura în care poate să fie bine. În următoarele zile va reveni acasă (…) Au fost fake news-uri. Nu are nicio infecție nosocomială. Are niște probleme firești la 83 de ani. Este slăbit, are un transplant, un stent la inimă, diabet, dar este bine.”, a declara Valentin Guia, pentru sursa amintită.

Alexandru Arșinel, mesaj emoționant de pe patul de spital

Chiar dacă problemele de sănătate îi dau acum bătăi de cap, se pare că Alexandru Arșinel este în continuare cu gândul la cei care îl iubesc și vor să îl revadă cât mai repede pe scenă.

Actorul le-a transmis un mesaj emoționant celor de acasă prin intermediul lui Valentin Guia: „De pe patul de spital v-a transmis că dragostea pe care i-o purtați cu toții e singurul lucru care-l ajută să rămână pe această lume. (…) Vă iubește enorm de mult, trăiește și respiră pentru țara asta. Se pare că Dumnezeu o să-l mai lase. Am vorbit și cu Teodosie… La Liturghia celor bolnavi, vă rog să-l pomeniți!”, a mai spus teologul.

Sursa articolului