Adelina Pestrițu, lovitură pentru Speak! Ce a putut să spună fostul iubit și despre Ștefania. A făcut totul public

Adelina Pestrițu și Speak au fost împreună ani buni. Nu puțini erau cei care se așteptau ca amândoi să se și căsătorească, însă se pare că în final, cuplul a decis să se despartă.

Adelina Pestrițu a dat și ea de înțeles constant că își dorește să se căsătorească cu Speak. La un moment dat, pe când prezenta emisiunea Wowbiz de la Kanal D, vedea spunea că Mădălin Ionescu, colegul ei, va fi nașul celor doi.

Între timp însă, Adelina a renunțat la televiziune și s-a despărțit și de Speak. Acum, vedeta este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are și o fetiță.

De cealaltă parte, Speak formează un cuplu cu Ștefania, iar cei doi par că se completează destul de bine.

Adelina Pestrițu a fost invitată la un moment dat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde nu prea a avut scăpare și practic a fost nevoită să spună ceva despre Speak, dar și despre Ștefania.

De asemenea și numele fostului său soț, Liviu Vârciu a fost adus în discuție. Practic, Adelina Pestrițu a fost nevoită să găsească câte un cuvânt caracteristic pentru fiecare persoană în parte.

Dacă pe Gina Pistol a numit-o fermecătoare, iar pe Oana Roman deșteaptă, despre Mădălin Ionescu, fostul său coleg de platou a spus că este un om serios.

Cum îl vede acum, Adelina Pestrițu, pe Speak

În momentul în care a fost nevoită să vorbească despre Speak însă, Adelina Pestrițu nu a fost prea fericită, având în vedere trecutul celor doi, însă a cedat și a spus câteva cuvinte.

Având în vedere că l-a cunoscut bine, vedeta știe că fostul ei iubit este amuzant, dar și carismatic.

“Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant un sinonim, haios. Haios, da, merge”, a spus Adelina Pestritu despre Speak.

Se pare că Speak și Ștefania au un lucru în comun: simțul umorului, căci bruneta a numit-o și pe iubita lui Speak haioasă.

“Ștefania, haioasa, am zis… Este sexy. Sexy”, a mai adăugat acesta.

La numele lui Liviu Vârciu, Adelina Pestrițu a avut de spus un singur cuvânt. “E, ce sa zic, e misto”, a spus acesta.

Sursa articolului