Adela Popescu, motivul divorțului Dianei Dumitrescu? Actriță lămurește zvonurile așa zisei infidelități a fostului soț: ”Asta nu s-a întâmplat niciodată”

Diana Dumitrescu exclude infidelitatea din fostul mariaj

Conform zvonurilor, cei doi ar fi ajuns la divorț din cauza Adelei Popescu. Și asta pentru că fostul soț al Dianei Dumitrescu ar fi călcat strâmb chiar cu prietena acesteia, actuala soție a lui Radu Vâlcan.

Adevărul, însă, se pare că e altul, spune acum, la ani distanță, Diana Dumitrescu. Blonda, de fapt, exclude orice posibilitate a unui trio amoros și pune destrămarea mariajului său pe seama nefericirii și a consumării relației.

Ea  neagă cele scrise și nu o învinovățește pe Adela Popescu pentru cele întâmplate, ci spune că depresia și faptul că ajunsese să fie ca o străină lângă soțul ei au dus-o în pragul divorțului.

De asemenea, Diana Dumitrescu spune că, de fapt, mariajul ei a funcționat doar cât ea și fostul soț au fost prinși în diferite proiecte. Iar când au început să se vadă m

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu m

Sursa articolului