Aceşti nativi trebuie să aibă o atenţie sporită

Mariana Cojocaru nu vine cu veşti bune pentru unii nativi. O zodie este predispusă la accidente. Mai jos, în articol, aflaţi previziunile complete. 

Astrologul Mariana Cojocaru nu vine cu veşti bune în această săptămână. Până duminică, două zodii ar trebui să fie foarte atente la ce se întâmplă în jurul lor.

Zodia care poate suferi un accident

Eclipsa parţială de lună poate aduce probleme în vieţile unor nativi. Primii vizaţi sunt Capricornii. Ei prezintă un risc crescut de accidentări. De asemenea, pot apărea probleme la muncă, dar şi în viața personală.

Din acest motiv, astrologul Mariana Cojocaru îi sfătuieşte să aibă o atenţie sporită.

„Risc crescut de accidente, dispute pe carieră, probleme cu prietenii sau autoritățile, în anumite situații. Pe această eclipsă parțială de Lună trebuie să fiți vigilenți și să aveți atenția distributivă. Nu vă înhămați la căruță dacă voi considerați că nu e locul vostru acolo”, spune Mariana Cojocaru.

Astrologul, avertisment pentru această zodie

Se pare că nici pentru nativii din zodia Vărsător, astrologul nu are veşti bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc un mesaj din partea astrelor.

Mariana Cojocaru îi sfătuieşte pe nativi să ia în considerare aceste amănunte, în caz contrar ar putea ajunge în situaţii incomode. Aşadar, aveţi grijă la alegerile pe care le faceţi în următoarea perioadă, dar şi la planurile pe care le-aţi făcut pentru următoarele zile.

„Eclipsa de Lună cu Venus e precum pantoful Cenușăresei: nu orice pantof vi se potrivește. E important să înțelegeți mesajul astrelor, în sensul cel mai bun. Există aspecte de cuadraturi, care vă pot lua la întrebări. Pot să nu fie comode, dar care sigur vă vor pune în situații inedite ca să puteți să cântăriți lucrurile și să știți ce să faceți ca și demersuri, de aici înainte, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit news.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

 

Sursa