Accident rutier mortal pe șoselele din Constanța! Un copil în vârstă de cinci ani a murit pe loc, iar alte șase persoane au ajuns la spital

Accident rutier grav în Constanța

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit cu două autospeciale cu spumă și apă, cu un elicopter SMURD și două echipaje SMURD. Dintre cele șase persoane rănite, cinci sunt adulți, iar unul dintre ei este un minor în vârstă de opt ani. De asemenea, una dintre cele cinci persoane adulte rănite a refuzat să fie transportat la spital. 

Din cele 7 persoane implicate, 5 sunt adulți, iar 2 sunt copii. 1 copil de 5 ani a fost declarat decedat de medicul elicopterului SMURD, 4 adulți și 1 copil de 8 ani au fost transportați la UPU, iar 1 adult, conștient șu cooperant, a refuzat transportul la UPU.  Intervine 1 ASAS Palas, 1 ASAS PTS Ovidiu, Descarcerare Fripis, SMURD B Palas SMURD B Fripis si elicopterul SMURD”, potrivit ISU Dobrogea.

Un alt accident a avut loc într-o localitate din Constanța

În urmă cu câteva zile, un alt accident a avut loc într-o localitate din Constanța. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 24 de ani a accidentat un bărbat în vârstă de 63 de ani, care ar fi traversat strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

În urma acestui tragic eveniment, pietonul s-a stins din viață. Șoferul în vârstă de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Evenimentul tragic s-a petrecut în orașul Ovidiu din județul Constanța. 

 

Sursa articolului