A apărut o poză cu Loredana Groza care întărește zvonul că ar fi divorțat!

După ce s-a vehiculat de mai multe ori că Loredana Groza nu ar mai fi într-o căsnicie cu Andrei Boncea, iată că artista alimentează din nou speculațiile. Și asta pentru că, de Paște, din peisaj a lipsit (cel puțin din poze) și partenerul ei oficial. 

Toată lumea știe că Paștele reprezintă pentru români una dintre cele mai importante sărbători din an, iar ea este petrecută, de obicei, în familie. La fel s-a întâmplat și în cazul Loredanei Groza, care a vrut să-i aibă alături pe cei dragi,  inclusiv în noaptea de Înviere.

Ea a mers să ia Lumină alături de fiica ei, Elena Boncea, dar și de fratele artistei, Cristi Groza, plus nepoți. Un singur personaj important a lipsit din pozele ei, și-anume Andrei Boncea, soțul solistei.

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de mai mulți ani, și s-a zvonit chiar că ar fi divorțați din 2019. Niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze vreodată pe acest subiect. Deși, indicii au existat suficiente. Pe lângă stilul nonconformist pe care l-a adoptat în ultimii doi ani, artista a fost văzută călătorind doar alături de prieteni, nicidecum de soț.

Loredana Groza: ”Eu am fost întârziată cu sexul”

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată. De fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta… El mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă. Mă filma pe sub fustă…”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex. Sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.Sursa articolului