Zanni Joacă în Serialul „Groapa”, De La Pro TV. Ce Rol Va Interpreta Câștigătorul „Survivor”: „Trebuie Să Recunosc Că Am Fost Entuziasmat”

În doar câteva ore, pe PRO TV, apare un nou episod din serialul „Groapa”, care are în prim plan povestea familiei Vlahu, cea care conduce de ani buni orașul Giurgiu și care se confruntă cu probleme serioase după apariția unui nou mafiot în zonă, Franco.

După ce primele episoade i-au trecut pe telespectatori prin toate stările, ca urmare a scenelor de iubire, acțiune și maximă tensiune, se pare că-n această seară urmează o nouă premieră. Cel care în urmă cu 3 ani câștiga cel mai dur reality show, „Survivor România”, Zanni își va face apariția de această dată ca parte din serialul „Groapa”.

Zanni, primele declarații despre serialul „Groapa”: „Am mai cochetat cu această zonă a televiziunii, așa că știam la ce să mă aștept”

El va fi unul dintre cei care fac parte din echipa lui Franco, care se instalează în Giurgiu. Despre rolul lui, el ne-a declarat: „În trecut, am mai cochetat cu această zonă a televiziunii, așa că știam la ce să mă aștept, dar a fost prima dată când am filmat pentru un serial.

Trebuie să recunosc că am fost entuziasmat, pe alocuri. Oamenii mă cunosc, știu că eu am felul meu de a fi, un haz și o șmecherie aparte, care mă ajută să mă înțeleg bine cu toată lumea, și așa a fost și cu echipa de producție”.

După ce a demonstrat deja cât este de puternic în condiții dificile, în show-ul „Survivor”, Zanni a fost acum nevoit să se adapteze condițiilor de la filmări, dar și cu drumul până acolo, căci toate filmările au loc în Giurgiu, iar el locuiește în București.

„E un drum lung până în Giurgiu, dar e foarte potrivit pentru acțiunea din serial. Chiar m-am simțit ca în Vestul Sălbatic acolo”, recunoaște Zanni.

Zanni: „Mi-am dat seama că fericirea mea vine din lucruri simple”

De curând, Zanni a anunța pe rețelele de socializare că își vinde casa pentru a-și cumpăra un apartament în București. Acum, tânărul artista s-a răzgândit și își dorește să se mute la munte, unde vrea să își dezvolte și o afacere.

Câștigătorul de la Survivor România are în plan să cumpere un teren la munte, unde să construiască mai multe cabane. „Mi-am dat seama că fericirea mea vine din lucruri simple, după o drumeție la munte. Mi-au venit idei. Mă mut la munte din banii pe care îi iau pe casă. Îmi iau un teren și fac cabane, să vină lumea în tabără, să stea exact lângă mine.

Ar fi ceva extraordinar să poți sta lângă oamenii care te-au susținut. E ceva tare ca ei să aibă vacanța exact lângă tine, și exact la munte”, a dezvăluit Zanni pentru fanatik.ro. Artistul se simte mult mai bine în natură și mărturisește că nu se mai regăsește în agitația din Capitală.

Zanni susține că și-a dat seama că este mult mai liniștit la munte. „Oricineeee e binevenit! Cabanele la munte sunt pentru conexiuni. Sunt pentru prietenie și oameni. La București nu-s prea pozitiv, însă muntele a scos din mine numai pace.”

Casa în care Zanni locuiește momentan are 5 camere, trei băi și un teren de 500 metri pătrați. Pentru locuința sa de la marginea Bucureștiului, tânărul cântăreț își dorește suma 240.000 de euro.

Sursa