Acasă Lifestyle Virgil Stănescu și Ioan Andone, invitați speciali la „Chefi la cuțite” sezonul 12. „Gătitul chiar este o pasiune pentru mine”
Virgil Stănescu și Ioan Andone, invitați speciali la „Chefi la cuțite” sezonul 12. „Gătitul chiar este o pasiune pentru mine”

Virgil Stănescu și Ioan Andone, invitați speciali la „Chefi la cuțite” sezonul 12. „Gătitul chiar este o pasiune pentru mine”

de Administrator

Sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în platoul show-ului culinar, în primele două ediții ale noului sezon, premiera-maraton continuând cu alte trei ediții, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Printre surprizele noului sezon se numără invitații speciali din lumea sportului, care vor intra în arena „Chefi la cuțite” dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din domeniul care i-a consacrat și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță. Mâine seară, cel care va intra în bucătăria show-ului gastronomic este fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu.

„În seara aceasta, vreau să-i cuceresc pe Chefi prin înălțime și simplitate. Am venit să le fac o surpriză și abia aștept să-i întâlnesc. M-am antrenat pentru farfuria pe care o voi pregăti”, a declarat cu umor sportivul care a cunoscut succesul încă de la 19 ani, când a fost pentru prima dată convocat la naționala de baschet a României. După doar un an avea să primească o bursă în America, la Universitatea din Alabama.

„Am fost inclus în Hall of Fame la universitate, lucru care m-a emoționat fantastic”, a spus Virgil Stănescu la Antena 1.

Duminică seară, în cea de-a doua ediție „Chefi la cuțite”, invitatul special din lumea sportului este una dintre legendele fotbalului, Ioan Andone.

„Vreau să fiu super-Chef în bucătărie, așa că mi-am adus cu mine condimentele din Spania”, a declarat Ioan Andone, hotărât să-i impresioneze pe jurați cu priceperea sa în arta culinară.

„Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp acolo, am învățat multe despre preparatele lor”, a declarat el.

„Mă uit la Chefi la cuțite. Dacă îți place bucătăria, normal că te uiți să vezi cum apreciază jurații preparatele și ce comentarii au. Aceasta este prima emisiune de divertisment în care apar”, a mai punctat Ioan Andone. Întregul episod al întâlnirii sale speciale cu jurații urmează în ediția de duminică seara.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu