Viața Extravagantă A Ralucăi Bădulescu: „Prefer Să Mănânc Covrigi și Să îmi Cumpăr Piese Vestimentare Scumpe”. Are 47 De Ani

Vedeta se mândrește acum cu silueta ei, a slăbit mult și e mulțumită. Nu face sport și nu se poate abține mereu la dulciuri, dar are grijă la alimentație. Spune că în privința regimului ei nu e pretențioasă, însă când vine vorba de haine, atunci e foarte selectivă și atentă.

„Acum am în jur de 47 de kilograme. Toată lumea știe că mâncarea mea preferată este dulcele, sunt fan ciocolată. Dacă în ceea ce privește mâncarea nu sunt deloc pretențioasă și mă descurc cu orice, de la covrigi, pizza și până la tort, iată că atunci când vine vorba despre haine, pretențiile sunt uriașe.

Nu aș da prețuri, în principiu, dar să ne gândim că prefer să mănânc covrigi și să îmi cumpăr piese vestimentare scumpe. Să nu uităm că sunt o clientă fidelă și a magazinelor mass market. Le îmbin pentru că, de fapt, asta este și ideea”, a declarat jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu e împlinită pe plan profesional și, mai nou, și pe plan personal. După divorțul de Florin Stamin, vedeta se iubește cu un tânăr doctor estetician. Au fost împreună la mare, în Vama Veche, și acum vor merge în alte vacanțe, de data aceasta în străinătate.

„Nu am mai fost niciodată în Vama Veche, până acum, însă pot să spun că mi-a plăcut la nebunie și, cu siguranță, voi reveni cu mare drag acolo. Mi s-a părut o combinație superbă între felul în care îmi imaginam eu că ar trebui să arate Vama Veche, locații interesante și un vibe fantastic. Atmosfera este destul de apropiată de anumite locuri din Ibiza, însă nu poate fi Ibiza.

Nimic altceva pe lumea asta nu poate înlocui Ibiza. În săptămânile care urmează o să plecăm câteva zile la Madrid și Ibiza. Vama Veche a fost așa, ca o încălzire, prețurile mi se pare decente. Vis-a-vis de cheltuieli, vorba englezului, Whos counting?atât timp cât te distrezi și te simți bine! Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, a fost incredibil de frumos”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.

Cine e noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Vedeta se iubește acum cu Grigore Rareș Gabriel. El a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. El o face acum să zâmbească pe vedeta de la Kanal D.


Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa