Veşti triste despre Bruce Willis. Actorul se simte din ce în ce mai rău, spun apropiaţii

Fanii lui Bruce Willis sunt îngrijorați de starea acestuia de sănătate care se deteriorează pe zi ce trece. Celebrul actor în vârstă de 67 de ani suferă de afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive. Familia se bucură pentru moment de clipele petrecute împreună cu el pentru că ar putea fi ultimele, susțin apropiații starului internațional. ,,Ei prețuiesc fiecare clipă’‘, a subliniat o sursă din anturajul actorului.

Cum se simte Bruce Willis: detalii despre starea de sănătate a actorului

Fanii lui Bruce Willis sunt din ce în ce mai îngrijorați de starea acestuia de sănătate. Starul internațional în vârstă de 67 de ani suferă de afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive. Din păcate, familia sa se bucură de momentele petrecute împreună pentru că ar putea fi ultimele, susține o persoană apropiată de acesta.

„Ei preţuiesc fiecare clipă”, a declarat sursa pentru tabloidul american Radar Online. Artistul nu mai poate comunica atât de bine și pare că nu mai înțelege nici prea mult din ceea ce îi spun alții. Boala de care suferă îi afectează din ce în ce mai mult capacitatea de a se exprima și de a se mișca, iar acum pare că se îndepărtează de cei dragi.

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, spune un prieten de familie. De asemenea, cel din urmă a subliniat că  fiicele lui speră la un „miracol de Crăciun”.

,,Dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate”

Amintim că actorul a fost nevoit să pună capăt carierei sale impresionante din cauza stării de sănătate. Chiar una din moștenitoarele lui a făcut anunțul care i-a întristat pe fanii lui Willis din toată lumea.

„Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, a anunţat fiica sa Rumer Willis pe rețelele de socializare în luna martie a.c.

Sylvester Stallone a vorbit și el despre situația în care se află prietenul său bun. Starul a subliniat că este foarte trist din această cauză, dar se roagă pentru tot ceea ce este mai bun pentru Willis și familia sa.

„Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Deci a fost cam incomunicat. Asta mă omoară. Este atât de trist”, a spus actorul pentru presa internațională. „Ne întoarcem cu mult timp în urmă, ne rugăm pentru ce este mai bun pentru tine și familia ta minunată”, a scris el alături de câteva fotografii în care apare alături de el.

Sursa