Veste tulburătoare pentru Ramona de la Clejani. Vedeta este dărâmată, ce s-a întâmplat

Veste tulburătoare pentru Ramona de la Clejani. Cunoscuta cântăreață și-a luat o piatră de pe inimă și a mărturisit, recent, că trece prin momente cu adevărat dificile. Visul ei s-a sfărâmat, însă are încredere că nimic nu este la voia întâmplării. Tot ceea ce i se întâmplă are un scop bine definit, astfel încât vedeta încearcă să rămână optimistă.

Veste tulburătoare pentru Ramona de la Clejani

Ramona de la Clejani, adevărul despre situația sa emoțională din prezent. Vedeta se confruntă cu momente pline de amar, după ce medicii i-au dat un verdict nemilos. Știm deja cu toții că bruneta s-a confruntat, în ultimele luni de zile, cu probleme de sănătate. Toate afecțiunile, cumulate cu perioada de stres și oboseală, au dat naștere unui traume.

Ramona Manole, pe numele său real, a fost și este solicitată să cânte în afara țării. Astfel, pentru vedetă, drumurile lungi și chinuitoare au devenit deja o obișnuință. Numai că se pare că artista a ajuns într-un punct foarte vulnerabil al vieții sale. Deși în urmă cu câteva luni se bucura că va fi mămică, acum lucrurile stau total diferit.

Ramona de la Clejani a făcut, recent, un anunț tulburător. Vedeta a pierdut sarcina. Interpreta a pus totul pe seama dificultăților pe care le-a întâmpinat în ultima vreme. Într-o seară, a făcut avort spontan. Chiar dacă experiența și-a lăsat, fără îndoială, amprenta asupra sufletului cântăreței, aceasta încearcă să rămână puternică.

„Într-o seară, am făcut avort spontan”

„Am avut o perioadă de trei luni de calvar. Oboseala, stresul mi-au agravat sarcina. Până când, într-o seară, am făcut avort spontan. Mă simt datoare față de felicitările oamenilor. Le mulțumesc pentru tot.

Pe de altă parte, mă gândesc că poate așa a vrut Dumnezeu. Pentru că relația pe care o am nu funcționează așa cum eu mi-am dorit. Las totul în mâna lui Dumnezeu”, a declarat Ramona de la Clejani, pentru SpyNews.

Nu știm ce se întâmplă, concret, pe plan romantic, în viața Ramonei Manole. Potrivit informațiilor făcute publice de-a lungul timpului, cântăreața și fostul său iubit, Paris, nu mai formează un cuplu. Despărțirea între cei doi ar fi survenit după ce bruneta a descoperit o serie de conversații între bărbat și fosta lui parteneră de viață.

Citește și: Ramona de la Clejani, la un pas de moarte! Ce i-au descoperit medicii la analize, vedeta e dezolată total

Paris a recunoscut, în urmă cu câteva săptămâni, că a avut o relație de lungă durată cu fosta lui iubită. Aceasta din urmă ar fi fost implicată, însă, într-o altă legătură amoroasă. Ramona de la Clejani a susținut, la acea vreme, că Paris i-a scris fostei sale partenere mai multe mesaje în care ar fi implorat-o să îl primească înapoi.

Sursa