Survior România își va desemna câștigătorul miercuri, 24 mai. Emoțiile sunt uriașe pentru cei patru concurenți rămași în competiție. Luni seara, Alexandra Porkolab a fost eliminată din cadrul show-ului de la Pro TV. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va ieși învingător. Însă, există și foști concurenți care au ales să-și susțină favoriții din confortul casei, alegând să nu plece în Republica Dominicană, alături de ceilalți concurenți eliminați din cadrul acestui sezon. Iată despre cine este vorba.

La cinci luni de când concurenții au ajuns în Republica Dominicană, în mai puțin de două zile Survivor România va afla cine  este cel care pleacă acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro. Doar patru concurenți au mai rămas să lupte pentru titlul de „supraviețuitor”. În ultima săptămână a competiției au loc eliminări în fiecare zi. „În fiecare zi, vom avea joc și eliminare“, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Chiar dacă au avut de parcurs un drum lung și dificil, cei care au ajuns pe ultima sută de metri susțin că sunt mai determinați ca oricând să ajungă în finală. Vedetele care au fost eliminate din cadrul competiției din acest sezon, vor pleca în Republica Dominicană pentru a le fi alături celor care se vor lupta în ultima ediție a acestui sezon. Cu toate acestea, câteva dintre ele au ales să îi susțină pe foștii colegi din fața televizorului.

Cine sunt vedetele care nu participă la marea finală Survivor România

CITEȘTE ȘI: „Carmen Grebenișan, câștigătoarea Survivor România!”. Previziunea de ultimă oră a unei foste concurente a reality-show-ului difuzat de Pro Tv

Cine sunt foștii concurenți de la Survivor care au refuzat să plece în Republica Dominicană

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, Vica Blochina, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu au refuzat să plece în Dominicană pentru a lua parte în finală.

„În data de 22.05.2023, foștii concurenți ai emisiunii Survivor România 2023 se deplasează în Republica Dominicană, pentru semifinala și finala emisiunii.

Nu vor lua parte la acesta scurtă excursie, de doar 3 zile: Vica, Maria Constantin si Sebastian Dobrincu.

Respectându-vă dorința exprimată de a mai afla niște detalii din culisele acestei emisiuni, vă informăm că, atât în camp, cât și în fake camp (locul unde dorm concurenții după consilii, dacă acele consilii depășesc ora 17.00), există doar câte o singură cameră fixă, legată de un pom, care captează sunetul și imaginile DOAR din zona respectivă, cameră care surprinde, de altfel, și SINGURELE discuții/certuri/scandaluri reale din această emisiune. Așadar, singurele imagini și discuții neregizate sunt cele care au loc în baracă.

Orice discuție „surprinsă” pe plajă, în apă, în junglă, pe sau sub un palmier, oriunde pe insulă, în afara zonei barăcii, reprezintă, așa cum și producătorii o numesc, fake reality.

Dacă producătorii sesizează pe imaginile camerei fixe că au existat discuții între concurenți, se trimite o echipa de filmare și se reiau acele discuții/certuri/scandaluri, spunându-li-se concurenților „Certați-vă, din nou, filmăm fake reality”, chiar dacă, de multe ori, concurenții se și împăcau, până la venirea echipei de filmare.

Evident, intensitatea acestui tip de discuții, după 2-3-4-5 duble, nu mai poate fi aceeași, iar spontaneitatea – nici atât.

Producătorii pun presiune pe concurenți, spunându-le constant că filmările fake reality sunt foarte slabe și îi încurajează să se certe, prin oferirea de mâncare.

Spre exemplu, cearta dintre Vica și Bianca, o ceartă care, după mai multe duble, a ieșit foarte bine, în opinia producătorului Guney, absolut toți concurenții, din ambele echipe, au fost recompensați cu câte o caserola de cartofi prăjiți și sandwichuri.

Să ne mai mirăm că unii concurenți au părăsit emisiunea Survivor cu multe kilograme în plus, cu gușă, pulpițe și burtici de natură a te face să te întrebi dacă acestea din urmă sunt cu ochi sau fără?!”, se arată în mesajul postat de Viperele Vesele, pe contul de Instagram.

VEZI ȘI: Finala Survivor România. Trei zile de foc pentru concurenții din Dominicană: „În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”

Sursa