Vedeta care arată de milioane la 53 de ani. Internauţii au rămas fără cuvinte. Galerie foto de senzaţie

Are 53 de ani și este considerată una dintre cele mai apreciate și populare actrițe de la Hollywood. A devenit cunoscută la vârsta de 25 de ani, când a jucat rolul vieții sale, fiind protagonista celui mai cunoscut serial american din toate timpurile. Se bucură de o carieră fulminantă și un trup de adolescentă. Cine este diva care sfidează trecerea timpului.

Cum arată Jennifer Aniston în costum de baie, la 53 de ani

Jennifer Aniston nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai mari starlete din lumea filmului. Frumoasa blondină a împlinit, în februarie, vârsta de 53 de ani, care s-a dovedit a fi doar un număr, în cazul ei.

Prima soție a lui Brad Pitt arată senzațional și sfidează tot mai mult, pe zi ce trece, trecerea anilor. Actrița are același număr de kilograme ca pe vremea când avea 20 de ani și se menține veșnic tânără.

Desigur, Jennifer Aniston are mare grijă de imaginea ei și își menține silueta de adolescentă făcând sport și adoptând un regim alimentar sănătos.

Jennifer Aniston arată la fel de bine ca în anii 90, atunci când a devenit cunoscută la nivel global, după ce a interpretat rolul lui Rachel Greene în celebrul sitcom Friends.

Recent, faimoasa actriță a fost într-o vacanță exotică alături de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni de-ai săi, bucurându-se de soare, plajă și vreme caldă. Jennifer Aniston arată fabulos într-un costum de baie format din două piese, cu bustiera neagră și slipul roz.

Diva s-a lăsat pozată în timp ce se bronza pe șezlong, etalându-și trupul lucrat la sală. Actrița din Friends a dat o fugă până-n Bahamas, unde a petrecut un concediu de vis alături de prietenii ei Jimmy Kimmel, Sean Hayes, Jason Bateman și soția lui, Amanda Anka.

Cu ce vedete s-a dus Jennifer Aniston în vacanță

Jennifer Aniston și Jason Bateman sunt apropiați încă de pe vremea când aveau doar 20 de ani. Cei doi au filmat împreună pentru „Horrible Bosses”, „The Switch” și pentru multe alte proiecte cinematografice.

De asemenea, blondina este bună prietenă și cu partenera lui de viață, Amanda Anka. Aceasta nu este prima vacanță pe care o petrec în această formulă, întrucât în 2015, Anka și Bateman li s-au alăturat lui Jennifer Aniston și fostului ei soț, Justin Trudeaux, în luna lor de miere.

„Ne-am gândit la asta; am putea face o lună de miere normală sau am putea merge cu niște prieteni, să continuăm petrecerea, să ne relaxăm și să ne distrăm.”, a declarat Trudeaux, atunci, pentru revistele americane.

Sursa