Unde locuiesc acum prințul Harry și Megan Markle. Ducii de Sussex au deschis porțile conacului cu 16 dormitoare. FOTO

După ce au renuțat la titlurile regale, prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii și de a se retrage la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în California, Statele Unite ale Americii. Pentru prima dată, ducii au deschis ușa casei lor din Montecito, pentru filmările unui documentar marca Netflix. 

Ducele și ducesa de Sussex au deschis ușile casei lor impozante. Aceasta este oaza lor de liniște, pe care au cumpărat-o pentru a începe o nouă viață după ce s-au îndepărtat de îndatoririle regale. După cum a declarat Megan Markle într-un interviu, această reședință cu 16 dormitoare este ,,un loc calm și vindecător” pentru a-și putea crește copiii.

Ceea ce face spectaculoasă casa ducilor de Sussex este spațiul de joacă de basm care se află pe peluzele întinse, pe care Harry și Meghan le-au transformat într-o mini-proprietate în culori pastelate doar pentru copiii lor: Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Citește și: MEGHAN MARKLE AR PUTEA AJUNGE LA TRIBUNAL! MĂRTURIA EI, GATA SĂ-I „ÎNFUNDE”PE REGELE CHARLES ȘI PE KATE MIDDLETON!

Cum arată casa din Montecito a prințului Harry și a soției sale, Megan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolul lor în Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu aproximativ trei ani. Între timp, Harry și-a lansat biografia, o carte care a creat o adevărată controversă în cadrul familiei regale.  În interior, casa include: un birou, o bibliotecă, un spa (cu saună umedă şi uscată), 16 dormitoare, 16 băi, o sală de gimnastică, o sală de jocuri, o încăpere specială pentru vinuri, o cameră în care pot fi vizionate filme. De asemenea, există şi o casă de oaspeţi, cu două băi şi cu două dormitoare. La exterior, proprietatea include: un garaj ce poate adăposti 5 maşini, un teren de tenis, o piscină, grădini, o căsuţă pentru copii, dar și o casă a ceaiului.

Detaliind momentul în care a vizitat proprietatea pentru prima dată, Meghan a declarat pentru The Cut, că atunci a simțit că aceasta este casa care îi reprezintă cu adevărat:

„Unul dintre primele lucruri pe care le-a văzut soțul meu când am mers în jurul casei au fost acei doi palmieri. Vedeți cum sunt conectați în partea de jos? El mi-a spus: „Iubirea mea, ăștia suntem noi.”, a spus ducesa de Sussex.

Proprietatea se mândrește cu 18.000 de metri pătrați construiți pe un teren de cinci acri, iar pe teren există și o casă de oaspeți separată, ideală pentru atunci când vin oaspeții să se cazeze. Cel puțin, mama lui Meghan, Doria Ragland, este o musafiră constantă. Astfel, este ușor de înțeles de ce Harry și Meghan sunt atât de îndrăgostiți de proprietate.

Citește și: PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE, IN MIJLOCUL UNUI NOU SCANDAL! SUNT ACUZATI CA SE FOLOSESC DE TITLURILE LOR REGALE: „ESCROCI!”

FOTO: Shutterstock și capturi YouTube

Sursa