Un celebru bucătar, în stare critică, în Albania! Cătălin Mocanu e la terapie intensivă

Cătălin Mocanu, un cunoscut chef din Focșani, a fost victima unui accident cât se poate de serios. Plecat în vacanță, în Albania, alături de partenera lui de viață, însărcinată, celebrul bucătar a sărit în apă și a suferit o lovitură cumplită în zona cervicală.

Bucătarul Cătălin Mocanu, accident grav în Albania! E în stare critică

Conform informațiilor apărute până în prezent, cunoscutul chef din Focșani, a plecat în vacanță alături de iubita lui. Acolo însă, el a suferit un accident cumplit, fiindu-i afectată coloana vertebrală în zona cervicală, riscul de a rămâne paralizat fiind unul cât se poate de mare.

”Din păcate, în cea de-a doua zi de vacanță, Cătălin a sărit în apă, iar apă era foarte mică în zona respectivă. De aici a început calvarul pentru noi, am ajuns la spital în Ksamil, apoi de urgență cu elicopterul în Tirana, unde ne aflăm și acum.

El se află la terapie intensivă în momentul de față. Facem toate demersurile să ajungem în România cât mai repede. Avem însă mare nevoie de suportul vostru emoțional, financiar, precum și de gânduri pline de încredere și de iubirea voastră!

Urmează o perioada grea pentru noi. (..) Cătălin îmi da putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a notat iubita cunoscutului chef din Focșani.

Apelul făcut de ea pentru a-l ajuta pe Cătălin Mocanu nu a rămas fără rezultate, iar sute de oameni au început să doneze pentru ca chef-ul să revină în România pentru a fi tratat și pentru a începe recuperarea medială de care are atât de multă nevoie.

Cătălin Mocanu va fi adus în România pentru tratament

La câteva zile de la apelul făcut, în disperare de cauză, pe rețelele de socializare, au început să apară soluții pentru cunoscutul bucătar din Focșani. În urmă cu puțin timp, partenera de viață a acestuia a anunțat că chef-ul va fi adus în țară duminică, 21 august 2022, cu o ambulanță aeriană.

”Veștile bune de azi sunt: Cătă va pleca spre România mâine și îl voi putea însoți pe parcursul zborului! Abia aștept să ajung la el să îi spun, îl îngrijora foarte tare gândul că există posibilitatea de a nu pleca împreună, dar a fost necesar să îl pregătesc și în acest sens.

Am reușit să strângem până acum 11.630 euro și va suntem extrem de recunoscători pentru donații, pentru gândurile voastre de încurajare, pentru cuvintele care cântăresc atât de mult pentru mine în aceste momente. Avem în continuare nevoie de susținerea voastră”, a anunțat Alina, partenera de viață a tânărului bucătar Cătălin Mocanu.

În altă ordine de idei, toți cei care vor să îl ajute pe Cătălin Mocanu pentru a se recupera și pentru a avea o șansă la viață se pot implica financiar, conturile pentru donații fiind publicate pe un grup de pe Facebook creat special în acest sens.

Sursa