„Uită-te și la cai!”. Cunoscuta femeie de afaceri continuă să șocheze

Monica Tatoiu continuă să-i surprindă pe telespectatori cu aparițiile ei, fie pe micile ecrane, fie pe rețelele de socializare. Femeia de afaceri este cunoscută pentru felul ei sincer și direct, pentru că de fiecare dată spune lucrurile pe nume, fără să se abțină. Așa a făcut și de curând, într-un podcast, unde a făcut o comparație care i-a lăsat mască pe internauți. Ce a putut să spună fără ezitare în mediul online?

Monica Tatoiu a spus clar și răspicat care este secretul unei relații de succes. Femeia de afaceri este cunoscută pentru aparițiile ei publice, dar și pentru felul sincer de a fi. Spune lucrurilor pe nume, fără să ezite. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, când a dezvăluit fără ocolișuri ce trebuie să facă un cuplu, pentru ca relația lor amoroasă să meargă strună. Aceasta crede că sexul este cheia unei povești de iubire, apoi condiția socială a fiecărui partener. Mai mult decât atât, afacerista a făcut și o comparație care i-a lăsat mască pe internauți.

CITEȘTE ȘI: BOALA CRUNTĂ PE CARE MONICA TATOIU ȘI-A DESCOPERIT-O LA O VÂRSTĂ FRAGEDĂ. CE ESTE OBLIGATĂ SĂ FACĂ ÎN FIECARE VARĂ

Primul lucru, sexul să fie bun. Dacă sexul nu e bun, poate să fie intelectual… Sexul trebuie să fie bun, bun, bun, bun. Bun în sensul următor, că sexul nu înseamnă doar… El trebuie să știe să îți facă plăcere, tu trebuie să știi să îi faci plăcere. Un pic de romantism, un pic de tehnică, pasiunea vine. Pofta vine mâncând. Uită-te și la cai, nu se împerechează oricum, trebuie să-i placă ei de el și lui de ea. Deci, o dată e sexul. După care, nu trebuie să fie mare diferență socială”, a spus Monica Tatoiu, în cadrului podcastului Geaninei Iacob. 

CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU, AMENINȚATĂ CU MOARTEA DE TATĂL ȘOFERULUI DROGAT CARE A UCIS 2 TINERI: ”A FOST TRIMIS ÎN JUDECATĂ ȘI CONDAMNAT”

De ce boală suferă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu suferă de la 24 de ani de psoriazis, o boală autoimună care i-a făcut viața grea. La vârsta de 28 de ani, lucrurile au început să se agraveze, însă acum o ține sub control. „Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani buni plec în luna noiembrie în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune chiar suferă.

Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, declara Monica Tatoiu, potrivit impact.ro.

Sursa