Tzancă Uraganu, gest neașteptat! Ce a putut să aducă manelistul la o nuntă

Tzancă Uraganu (31 de ani) și-a lăsat fanii fără cuvinte. Cântărețul de manele a făcut un gest nemaiîntâlnit până acum, chiar la o nuntă la care a fost invitat. Pare să fie o glumă, dar imaginile nu mint. 

Andrei Velcu, recunoscut de fanii săi ca Tzancă Uraganu, este unul dintre cei mai în vogă maneliști ai momentului. Dat fiind succesul său, cei care îi ascultă piesele sunt mereu curioși de ce a mai făcut cântărețul. 

Având o comunitate destul de mare de urmăritori, manelistul postează aproape zilnic momente din viața sa, multe dintre ele fiind chiar amuzante. Cel mai hilar de până acum pare să fie story-ul de astăzi, în care arată ce a făcut la o nuntă. Tzancă Uraganu a venit cu un grătar pentru shaorma și kebab la eveniment.

„Bă, ce să vă spun, am adus shaorma la nuntă. Uitați, așa că am început cu shaorma la nunți”, a spus Tzancă Uraganu pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: Tzancă Uraganu, revoltat după ce s-a spus că a murit Florin Salam: „Am primit foarte multe mesaje de la toată lumea!”)

Tzancă Uraganu vrea să-și facă shaormerie.  „Shaorma la Tzancă” este viitorul său proiect

La începutul lunii august, Tzancă Uraganu a anunțat că vrea să deschidă o linie de shaormerii în întrega țară. Acestea vor purta numele său și vor fi disponibile în mai multe locații. 

”Vă salutăm, dragi prieteni. Vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”

Așadar, episodul „cu shaorma la nuntă” are mai mult sens decât ar părea, după cum manelistul are deja proiectul început cu shaormeriile. (CITEȘTE ȘI: Scandalul în care e implicat Tzancă Uraganu ia amploare! Lambada, acuzată de stomatolog că i-a amenințat soția. ”Te bat până te las lată și te tai felii!”)

Sursa