Tradiția Pe Care Medana, Soția Lui Alin Oprea, A Ignorat-o în Ziua Nunții Lor. „Mi-am Dat Seama Abia A Doua Zi”

„Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. Ar fi fost un moment foarte frumos.

Dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

După nunta fastuoasă, Medana și Alin se pregătesc să plece într-o lună de miere pe meleaguri exotice.

„Luna de miere va fi atât în Tenerife, cât și în Bali. Două destinații de vis pe care Medana le adoră”,a declarat Alin Oprea pentru Click!

Alin Oprea a organizat nunta ca la carte

„Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate frumos”, a povestit Medana pentru Click.

Soția lui Alin Oprea a dezvăluit ce gest emoționant a făcut Gheorghe Turda la petrecerea de nuntă. De asemenea, în seara nunții, Medana și-a lansat volumul de poezii.

„Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector. Momentul acesta m-a terminat, pentru că mie nu-mi place să cânt, am trac, am vrut să iasă perfect. După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii.

Comentarii (8)

N3gry90
  •  
19.09.2023, 22:52

Hai să mai lăsăm tradițiile la o parte…

MaraM
  •  
19.09.2023, 21:55

Casă de piatră dragilor și numai bine

nicoleta1
  •  
19.09.2023, 20:58

Casa de piatra si o luna de miere minunata

Vezi toate comentariile (8)

Sursa