Totul despre Andreea Moromete de la Survivor România 2023. De ce a plecat din Poliție

Informația momentului pentru fanii celui mai urmărit reality-show din România! Începe numărătoarea inversă pentru Survivor România 2023. S-a aflat cine este primul războinic care va merge în Republica Dominicană, în luna ianuarie a noului an. Totul despre Andreea Moromete de la Survivor România 2023.

Totul despre Andreea Moromete de la Survivor România 2023

Un nou sezon al celui mai urmărit reality-show din țara noastră, Survivor România, va debuta la începutul anului 2023. Primul războinic care va pleca pe insulă pentru a înfrunta toate provocările și a câștiga marele premiu este o tânără în vârstă de 23 de ani, pe nume Andreea Moromete.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie. Ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a anunțat Cătălin Măruță.

Andreea Moromete a reușit să câștige încrederea publicului, bucurându-se de cel mai mare număr de voturi pentru biletul câștigător. Tânăra s-a născut în Alexandria, însă locuiește în București. Tot în Capitală a finalizat studiile la Academia de Poliție, activând ulterior, timp de trei ani de zile, în domeniu.

Tânăra de 23 de ani a renunțat la funcția de ofițer din Poliție. Românca spune că și-a dat seama că, de fapt, vocația ei este alta. În prezent, este trainer și instructor de fitness. Nici nu e de mirare că își dorește să intre în competiția din Republica Dominicană! Andreea Moromete pare pregătită să înfrunte toate dificultățile, având o condiție fizică impecabilă.

De ce a renunțat la meseria pe care o avea în Poliție

În mesajul pe care l-a transmis publicului român, tânăra a explicat că este pregătită pentru provocările psihice cu care se va confrunta pe insulă. Mai ales în circumstanțele în care, la fostul loc de muncă, exista o mare presiune din acest punct de vedere. Andreea Moromete susține că este pregătită pentru Survivor România 2023.

„Voi rezolva și problema pe care am avut-o în traseul de aici. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc. Psihic, dacă am rezistat trei ani de zile într-un mediu pe care l-am detestat și nu mi-a făcut plăcere (nu am fost de acord cu ce se întâmpla acolo), pot să rezist oriunde”, este mesajul transmis de Andreea Moromete, potrivit publicației Cancan.ro.

Tânăra le-a promis românilor că este foarte harnică. Nu va lua competiția de pe insulă ușor, ci se va pregăti intens pentru probele pe care va trebui să le depășească astfel încât să câștige marele premiu.

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă. De asta vă garantez că, dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu”, a oferit asigurări fosta agentă de poliție, care a și câștigat biletul de aur către Survivor România 2023.

Când aflăm cine va concura la Survivor România 2023

Mai multe persoane s-au luptat pentru a câștiga un loc în echipa albastră din următorul sezon de la Survivor România 2023. Andreea Moromete s-a bucurat de cele mai multe voturi din partea publicului astfel încât, în luna ianurie a anului viitor, va ajunge pe insulă pentru a încerca să câștige marele premiu.

În altă ordine de idei, amintim că un număr de 12 persoane vor concura la Survivor România. Vedetele care se vor avânta în aventura din Republica Dominicană vor fi anunțate joi, 15 decembrie, pe platforma VOYO.

Sursa