TOP Sexy 20 vedete cu cele mai “obraznice” bustiere

CANCAN.RO nu vă lasă baltă nici în acest final de weeekend și vă răsfață, ca întotdeauna, cu un clasament unic: TOP 20 vedete cu cele mai “obraznice” bustiere. Au făcut ravagii cu “pepenașii”, iar site-ul nr. 1 din România le-a surprins în toată splendoarea lor. Care “bunăciune” este cea mai apetisantă dintre Roxana Dobre, Inna, Cristina ICH sau Andreea Bălan? Pentru a oferi un răspuns pertinent, trebuie doar să “răsfoiți” cu încredere GALERIA FOTO pe care o propunem. Imaginile sunt absolut senzaționale!

De regulă, divele autohtone apar în public “țiplă”. Toate au un fizic de invidiat și fac “ravagii” cu fiecare ocazie. Și dacă mai pun pe ele și cele mai sexy articole din garderobă, atunci spectacolul este garantat. Toate sunt bune, bune rău, iar când “evadează” pe stradă, în principal mulate din cap până-n picioare, este declanșat codul roșu de “bunăciuni”, atingându-se punctul culminant. Pentru un început de săptămână de excepție, CANCAN.RO oferă cititorilor mai multe fotografii de excepție, care, în principal bărbaților, au darul să ridice tensiunea.

Cu cele mai “obraznice” bustiere au optat să apară pe stradă doamnele și domnișoarele după care fiecare bărbat suspină. Au făcut spectacol și au excitat fiecare prezență masculină cu care s-au intersectat. Imaginile pe care le prezentăm reprezintă, fără doar și poate, dovada supremă.

(NU RATA ȘI: PE INSTA PĂPUȘĂ, PE STRADĂ MĂTUȘĂ! TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

Bianca Drăgușanu, Andreea Raicu și Corina Bud, în TOP 20

Cine sunt cele 20 de sexy-vedete care se bat să urce pe podium? Loredana Chivu, Roxana Dobre, Daniela Crudu, Inna, Cristina ICH, Ana Baniciu, Nicole Cherry, Andreea Bălan, Corina Bud, Oana Zăvoranu, Ramona Olaru, Carmen Brumă, Theo Rose, Alina Eremia, Giulia Anghelescu, Raluca Nistor, Andreea Raicu, Antonia, Ioana Coman și Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, încă o apariție de senzație

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Concluzia? Fiecare divă din showbiz arată “trăsnet” atunci când apare în public cu bustierele care le scot în evidență sânii giganți cu care au răvășit, de-a lungul timpului, lumea mondenă. Toate au eclipsat asistența, iar imaginile realizate de CANCAN.RO pot fi doar admirate, în niciun caz comentate.

Daniela Crudu, din nou răvășitoare

V-am atras atenția? Suntem convinși! Rămâne, în continuare, să aflați ce loc ocupă fiecare vedetă, iar surprizele, ca întotdeauna, nu lipsesc. V-am pregătit un TOP 20 “bunăciuni” cu cele mai “obraznice” bustiere. Au apărut în public, iar show-ul a fost garantat. Niciun bărbat care se respectă nu are voie să rateze astfel de imagini.

Ca întotdeauna, Antonia a făcut show. Nu s-au lăsat mai prejos nici Ana Baniciu, Bianca Drăgușanu, Nicolae Cherry, Daniela Crudu sau Theo Rose. Așa că, dragi cititori, așezați-vă comozi în fotoliu și observați-le în toată splendoarea lor. Nu veți pierde timpul de pomană, vă garantăm!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa