„Ție ți s-a părut ok”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani de zile, iar în 2015 și-au unit destinele și în mod oficial. Relația acestora merge cât se poate de bine, însă de-a lungul timpului au mai existat și persoane care au încercat să se bage între ei. Se pare că Adela Popescu a fost curtată și de alți bărbați, însă Radu Vâlcan a fost cât se poate de vigilent. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu solid și longeviv. În anul 2015 s-au căsătorit și au reușit să își construiască o familie frumoasă. Aceștia au împreună și trei copii. Cel mai mare dintre ei este Alexandru, în vârstă de 7 ani, urmat de Andrei, în vârstă de 5 ani, iar Adrian, mezinul familiei, are 2 ani. În casa celor doi domnește liniștea, însă Adela Popescu a dezvăluit că de-a lungul timpului au existat și câteva motive de gelozie.

(CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU A CĂLCAT PE BEC, DAR A SCĂPAT BASMA CURATĂ! CUM A REUȘIT VEDETA SĂ „PĂCĂLEASCĂ” POLIȚIA RUTIERĂ: „ĂSTA E NOROCUL MEU”)

„Am avut niște discuții cu Radu”

Recent, în cadrul unei emisiuni de radio, Adela Popescu a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și despre momentele de gelozie ce au existat în cuplu. Vedeta a fost întrebată dacă de-a lungul timpului au existat alți bărbați celebri care au încercat să o abordez. Aceasta a fost cât se poate de sinceră în ceea ce privește acest subiect și a dat tot din casă.

Adela Popescu a mărturisit că și dacă au existat astfel de gesturi sau intenții din partea unor bărbați ea nu și-a dat seama și asta pentru că tinde să confunde flirtul cu prietenia. Însă, cel care a observat câteva mișcări din partea masculilor a fost chiar Radu Vâlcan. Adela Popescu a mărturisit că a avut câteva discuții cu soțul său pe această teme, iar el nu a ezitat să o confrunte de fiecare dată când a fost cazul.

Radu Vâlcan i-a atras atenția soției sale asupra unor gesturi pe care alți bărbați le-ar fi făcut la adresa sa și a subliniat că acestea au fost nepotrivite. Însă, mult mai degajată și prietenoasă, Adela Popescu nu a considerat niciodată că un alt bărbat a încercat să o cucerească și i-a tratat pe toți cu aceeași doză de prietenie.

„Bogdan Ciudoiu: A încercat vreodată o vedetă să se dea la tine de când ești căsătorită?

Adela Popescu: Măi, din păcate nu (n.r- râde). E foarte posibil, eu pe partea asta sunt ușor autistă, în sensul că interpretez fiecare gest care ar putea fi interpretat de altă persoană ca fiind un flirt ca un gest de prietenie. Am avut niște discuții în care Radu mi-a zis: «Băi, dar ție ți s-a părut ok gestul respectiv?» Eu am zis: «Dar ce, a fost o strângere în brațe, un sărut prietenesc».

Glumesc, fără sărut. Eu sunt prietenoasă de fel, dacă văd o persoană, chiar și un bărbat, și mi-e drag de persoana respectivă, o iau în brațe, chiar o îmbrățișez. Nu sărut, dar o iau în brațe.”, a mărturisit Adela Popescu.

(VEZI ȘI: RADU VÂLCAN A DAT-O DE GOL PE ADELA POPESCU! IMAGINEA CARE A „ÎNFURIAT-O” PE VEDETA PRO TV: „S-A PLÂNS SOȚUL”)

Sursa