Taylor Swift și-a Sărutat Iubitul, Pe Jucătorul Travis Kelce, Pe Teren, După Ce Kansas City Chiefs A Câștigat Super Bowl 2024

După prezentarea trofeului, Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se pe teren, în timp ce cântăreața îi spunea iubitului ei că meciul a fost „incredibil”.

National Football League (NFL) a postat pe platforma X un videoclip în care au fost surprinși cei doi.

Cele două echipe erau la egalitate la 19 când meciul a intrat în prelungiri, dar în ultimele secunde Chiefs au reușit un eseu câștigător, ducând scorul final la 25-22, pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

Primele zvonuri în legătură cu o posibilă relație dintre Kelce și Swift au apărut în septembrie 2023, când cântăreața a asistat la primul ei meci al Kansas City Chiefs.

Duminică, Taylor Swift a trăit cu intensitate de pe margine finala Super Bowl. Ea a ajuns la Las Vegas cu aproximativ două ore înainte de startul meciului, călătorind de la Tokyo.

Artista, care a câștigat recent al patrulea premiu Grammy pentru „Albumul anului”, a reluat etapa internațională a turneului său „Eras Tour”, în Japonia, unde a susținut patru spectacole sold-out la Tokyo Dome. Datorită diferenței de fus orar de 17 ore, Swift a putut să se întoarcă în SUA după ultimul spectacol de sâmbătă seară.

Swift a fost văzută sosind la stadion împreună cu părinții ei, Andrea și Scott Swift, actrița Blake Lively și artista Ice Spice. Cântăreața Lana Del Rey s-a alăturat ulterior lui Swift.

Din septembrie, între pauzele turneului său, Swift a apărut la multe dintre meciurile de fotbal ale lui Kelce. Super Bowl a fost cel de-al 13-lea meci la care Swift a participat de atunci.

Acest meci a fost a patra apariție a echipei Chiefs la Super Bowl în cinci ani și a doua victorie consecutivă în finală.

Usher a fost capul de afiș al spectacolului din pauza meciului.

Foto: Profimedia

Sursa