Suma colosală pentru care Bianca Drăgușanu e dispusă să intre în ringul de box. „E cifra cu care lucrez”. EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu nu se teme de nimeni și de nimic, dar în același timp ține la imaginea sa. Vedeta nu a cedat sub nicio formă în negocierile avute pentru a urca în ring în cadrul unei gale MMA ce va avea loc pe 27 septembrie și așteaptă semnarea contractului ce-i va mai aduce în cont încă 100.000 de euro, dacă va avea adversară cu care să se lupte. Andreea Tonciu, una dintre vedetele contactate, a refuzat după ce organizatorii îi ofereau o sumă considerată prea mică de către aceasta (sub 3000 de euro).

Bianca Drăgușanu e dispusă să se lupte în ring: ce sumă cere?

Fără îndoială un meci în ring al cărei protagonistă să fie Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai sexy vedete autohtone, ar constituit deliciul publicului și ar umple până la refuz tribunele.

Și poate tocmai de aceea, fosta asistentă tv, care în urmă cu câteva luni i-a pus pe fugă pe petrecăreții unei petreceri organizată în apartamentul iubitului său, Gabi Bădălău, printre care se afla și Florin Salam, după ce i-a luat la bătaie cu o bâtă, nu a cedat nici măcar un cent în cadrul negocierilor pe care le-a avut cu oganizatorii galei de MMA, de pe 27 septembrie.

Bianca a cerut nici mai mult nici mai puțin decât 100.000 de euro, anunțând că fără această sumă nu va urca în ring.

„100.000 de euro e cifra cu care lucrez. Sub această sumă eu nu discut”, a declarat aceasta pentru playtech.ro

N-are încă adversară

Bianca se confruntă însă cu o altă problemă pentru a putea semna contractul. Cum blondina își dorește ca în colțul celălalt al ringului să fie tot o vedetă, aceasta nu are încă adversară.

„Nu am încă adversară”, ne-a zis aceasta. Andreea Tonciu, una dintre vedetele contactate, a refuzat după ce organizatorii îi ofereau o sumă considerată prea mică de către aceasta (sub 3000 de euro).

”De vreo trei ani fac box”

Biancăi îi plac sporturile de contact și nu se ferește să recunoască acest lucru. Blondina ne-a mărturisit, totodată, că de ceva timp merge la sală unde face box cu un instructor și rareori se abate de la antrenamente.

„De vreo trei ani fac box cu un instructor, ceea ce mă face să mă simt foarte bine, în ciuda vânătăilor cu care mă aleg la mâini. Aș urca și-n ring, și pentru un meci de box, dacă suma pe care o primesc merită să fac asta”, ne-a mai spus vedeta.

Cum l-a pus pe fugă pe Florin Salam

Bianca Drăgușanu i-a pus pe fugă, în urmă cu câteva luni, pe iubitul său, Gabi Bădălău, precum și pe Florin Salam, dar și încă doi bărbați și șase fete, care petreceau într-un apartament din zona Pipera. Vedeta a fost informată de o sursă aflată la curent cu dezmățul ce avea loc chiar în seara zilei în care aceasta avusese o ceartă cu iubitul său. Fosta asistentă tv nu a stat pe gânduri și, undeva la orele 4 dimineața, a intrat în casa respectivă, înarmată cu o bâtă și i-a luat la bătaie pe toți cei prezenți.

„Florin Salam a luat-o la fugă pe scări, era dezbrăcat, la fel ca și fetele care nu apucaseră să mai pună ceva pe ele. Bianca era de neoprit, dădea cu bâta în toate direcțiile. De frică, Bădălău s-a ascuns în niște boscheți”, ne-a povestit după acel incident o persoană din anturajul vedetei.

Sursa