Acasă Lifestyle Smiley, Despre Provocările Prin Care A Trecut De Când E Tată. Decizia Luată Pentru Fiica Lui, Josephine: „Să Trăiască Precum Un Copil Normal”
Smiley, Despre Provocările Prin Care A Trecut De Când E Tată. Decizia Luată Pentru Fiica Lui, Josephine: „Să Trăiască Precum Un Copil Normal”

Smiley, Despre Provocările Prin Care A Trecut De Când E Tată. Decizia Luată Pentru Fiica Lui, Josephine: „Să Trăiască Precum Un Copil Normal”

de Administrator

Viața cântărețului s-a schimbat complet de când a venit pe lume micuța Josephine. Smiley a simțit ce înseamnă cu adevărat iubirea pură și necondiționată, dar și cât de fragilă este lumea fiicei lui.

Artistul și soția sa, Gina Pistol, sunt mereu în centrul atenției, astfel că au decis să păstreze discreția când vine vorba despre copilul lor. Josephine nu apare cu fața la vedere pe rețelele de socializare, deși cei doi părinți nu ezită să o filmeze pe cea mică în diferite ipostaze amuzante sau drăgălașe.

Smiley spune că o va expune pe fiica lui în momentul în care aceasta își va exprima această dorință. „Josephine m-a trecut la următorul nivel de iubire, o iubire pe care nu am mai simțit-o până acum și cu siguranță, de când sunt tată, am devenit mai sensibil la tot ce este în jurul meu”, a declarat cântărețul.

„Este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte”

Când va mai crește Josephine, Smiley îi va explica faptul că părinții ei au o meserie foarte frumoasă, însă că sunt oameni normali, ca toți ceilalți, singura diferență fiind că sunt mai cunoscuți. Soțul Ginei Pistol o lasă pe fiica sa să aleagă momentul în care va dori să se expune în mediul online sau chiar la TV.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de „public” dorește să trăiască.

„Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală“

Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar „mama” și „tata”, nu persoane publice, dar, probabil, odată ce va crește îi vom explica și că avem un job interesant și frumos prin care ne cunoaște toată lumea, dar care nu ne face mai speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți. Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”

Josephine, pe platoul de filmare de la Vocea României

În cadrul interviului pentru sursa mai sus-menționată, antrenorul de la Vocea României a mărturisit că a luat-o pe Josephine pe platoul de filmare și a fost foarte încântată.

„Sunt nerăbdător să fac orice cu Josephine, însă ea nu se uită la televizor deocamdată, este prea mică și, în plus, atunci când se difuzează Vocea ea deja își începe programul de somn. Însă ea știe foarte bine cum este atmosfera în emisiune, a fost de câteva ori cu mine pe platoul de filmare și pot spune că e fascinată de scenă și de muzică, în general.”

Comentarii (10)

EmiM
  •  
16.09.2023, 21:07

Frumos

sorinzainescu68
  •  
16.09.2023, 20:15

frumos

ElenaMA
  •  
16.09.2023, 19:34

Superbi

Vezi toate comentariile (10)

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu