Și-a deschis sufletul, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO! Adevăratul motiv pentru care Paula Seling a divorțat după 17 ani de mariaj! “E o dovadă de iubire să dai libertate cuiva, chiar dacă…”

Ultimul stop al Paulei Seling, înainte de plecarea în SUA, a fost emisiunea CANCAN EXCLUSIV. Solista urmează să susțină o serie de concerte în Seattle (27 octombrie), Sacramento (28 octombrie) și Los Angeles (29 octombrie). Artista divulgă faptul că fiica sa, Elena, o va aștepta cuminte acasă, alături de fostul soț, Radu Bucura. Paula Seling are doar cuvinte de laudă despre cel alături de care o crește pe micuță, la mai bine de un an după divorț. Mai multe detalii despre activitatea vedetei, dar și despre cum și-a revenit după separarea de Radu Bucura, puteți afla în această ediție a show-ului nostru!

Paula Seling recunoaște că i-a fost extrem de dificil să ia decizia scindării de cel alături de care a stat 17 ani. Interpreta mai admite, cu părere de rău, că iubirea dintre foștii parteneri nu a dispărut niciodată, chiar dacă șansele de împăcare sunt nule. Radu Bucura și Paula Seling își cresc în continuare fetița și se ocupă meticulos de educația Elenei.

( NU RATA: PAULA SELING SPUNE TOT ADEVĂRUL. CUM SE POARTĂ COLEGII DE ȘCOALĂ CU ELENA, COPILA ADOPTATĂ ÎN URMĂ CU ȘAPTE ANI: “ȘTIU CĂ-I FIICĂ DE VEDETĂ ȘI MULȚI DINTRE EI…”)

Înainte de plecarea în Statele Unite ale Americii, Paula Seling a oferit un interviu memorabil, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

Paula Seling va susține trei concerte pe teritoriul SUA, în Seattle, Sacramento și Los Angeles, pe 27, 28 și 29 octombrie

CANCAN EXCLUSIV: Urmează să pleci, o să vină și Elena cu tine?

Paula Seling: Nu, Elena e la școală. După aceea are vacanță și merge în tabără, la Bran, are programul ei.

CANCAN EXCLUSIV: Cu cine stă, în toată această perioadă?

Paula Seling: Cu tatăl ei. Noi ne împărțim foarte OK programul.

CANCAN EXCLUSIV: Cea mai nouă piesă a ta, „Dor în destin”, are ușoare accente nostalgice, dar subtextul prezintă și un iz optimist. După toate cele întâmplate în viața Paulei Seling, cum ai reușit tu să-ți găsești optimismul?

Paula Seling: În viață, la tăți ni-i greu. În ultima perioadă, ăsta a fost un laitmotiv. Au fost clipe mai grele pe care le-am depășit datorită oamenilor dragi din viața mea, datorită părinților mei, inclusiv Elena are un mod de a mă ajuta să depășesc anumite lucruri. Cred că conștientizând faptul că fiecare lucru are un sens, din fiecare lucru înveți câte ceva, greutățile sunt menite să te întărească și să te facă să mai lucrezi la câte un șurubel și o piuliță, în sufletul tău. Atunci rămâi pozitiv și optimist.

( CITEȘTE ȘI: PAULA SELING S-A REINVENTAT DUPĂ DIVORȚ. ANUNȚUL FĂCUT LA DOAR UN AN DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RADU BUCURA )

Paula Seling va susține o serie de concerte în Seattle, Sacramento și Los Angeles

Artista a dezvăluit adevăratul motiv al separării de Radu Bucura: „E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva!”

CANCAN EXCLUSIV: Ai vorbit mult și despre ajutorul lui Dumnezeu. N-ai fost niciodată „supărată” pe Divinitate, pentru unele lucruri care ți s-au întâmplat?

Paula Seling: „Supărată” e mult spus. Eu am niște discuții foarte prietenești și apropiate cu Divinitatea și discut ca și cu un prieten. Și pun întrebări «Dar de ce? Măcar arată-mi de ce» și întreb, să mi se arate ce trebuie să învăț din asta.

CANCAN EXCLUSIV: Și după divorț care a fost concluzia?

Paula Seling: În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

CANCAN EXCLUSIV: Deci voi, când v-ați separat, încă vă iubeați?!

Paula Seling: Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie.

( VEZI ȘI: MESAJUL POSTAT DE PAULA SELING DUPĂ CE AR FI DIVORȚAT DE RADU BUCURA: ”E TOT CE ÎMI DORESC!” )

Artista a vorbit deschis despre separarea de fostul soț, Radu Bucura (Foto: captură video)

„Elena știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea!”

CANCAN EXCLUSIV: N-ați luat în calcul o eventuală împăcare?

Paula Seling: Nu!

CANCAN EXCLUSIV: Se implică în educația Elenei?

Paula Seling: Bineînțeles, facem asta amândoi. Avem un mare ajutor, mai nou, Elena este înnebunită de after-ul la care merge. Are acolo o comunitate și ea vrea să meargă la after. Înainte stăteam și făceam amândoi temele cu ea, dar acum și le face acolo și cumva e mai ușor și pentru noi.

CANCAN EXCLUSIV:  Dar Elena a sintetizat bine separarea?

Paula Seling: Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa