Acasă Lifestyle Shakira, Show De Zece Minute La MTV Video Music Awards 2023. Artista A Venit însoțită De Cei Doi Copii La Eveniment
Shakira, Show De Zece Minute La MTV Video Music Awards 2023. Artista A Venit însoțită De Cei Doi Copii La Eveniment

Shakira, Show De Zece Minute La MTV Video Music Awards 2023. Artista A Venit însoțită De Cei Doi Copii La Eveniment

de Administrator

Artista columbiană Shakira a fost una dintre marile câștigătoare ale ediției 2023 a MTV Video Music Awards, care a avut loc, marți seară, la Prudential Center din Newark, New Jersey, iar gazda a fost Nicki Minaj. Fosta parteneră a lui Gerard Pique a fost recompensată cu cel mai prestigios premiu al serii – „Michael Jackson Video Vanguard Award”, pentru întreaga ei activitate. Shakira a devenit prima cântăreață sud-americană, care a primit „Video Vanguard Award”, astfel că a reușit să facă istorie la VMA 2023.

Cântăreața a făcut show zece minute pe scena de la Video Music Awards. Pe scenă, Shakira a ales o ținută mai provocatoare, cu franjuri și paiete.

Pe covorul roz al evenimentului din New Jersey, Shakira a venit însoțită de cei doi copii ai săi din relația cu Gerard Pique. Sasha, 8 ani, și Milan, 10 ani, au avut ținute asortate de la Versace. De la aceeași casă de modă a fost și rochia cântăreței. Shakira a optat pentru o rochie aurie strălucitoare cu care a atras toate privirile.

  • „Best Hip Hop” – Nicki Minaj – „Super Freaky Girl”
  • „Cea mai bună colaborare” – Karol G și Shakira – „TQG”
  • „Best R&B” – SZA – „Shirt”
  • „Best Alternative” – Lana Del Rey featuring Jon Batiste – „Candy Necklace”
  • „Best Rock” – Måneskin – „THE LONELIEST”
  • „Best Latin” – Anitta – „Funk Rave”
  • „Best K-Pop” – Stray Kids – S-Class
  • „Best Afrobeats” – Rema and Selena Gomez – „Calm Down”

Shakira, melodie dedicată băieților ei

Shakira și-a surprins fanii și a lansat o nouă melodie de succes. Piesa este dedicată celor doi băieți, Milan și Sasha, din relația cu Gerard Pique. Cei doi copii cântă alături de mama lor, iar videoclipul piesei „Acróstico” vorbește și despre mutarea grăbită de la Barcelona la Miami. În doar câteva ore, noua melodie a Shakirei a strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În videoclip, cei trei apar lângă un pian, iar pe lângă ei sunt multe cutii, ceea ce reprezintă mutarea lor din Barcelona în Miami. Shakira a publicat în videoclipul piesei „Acróstico” mai multe imagini personale. La finalul videoclipului, Milan și Sasha își îmbrățișează mama. „Singurul lucru pe care îl vreau e fericirea ta. Surâsul tău este slăbiciunea mea”, spune fosta iubită a lui Gerard Pique.

Cântăreața declară că băieții ei au cerut să apară alături de ea în videoclip, iar ea le-a respectat decizia. Shakira a dezvăluit, într-o postare pe rețelele de socializare, că Milan a început să compună cântece, iar Sasha cântă la pian din ce în ce mai bine. „Anul acesta, Milan a scris cântece care mi-au adus lacrimi de emoţie în ochi, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-şi vocea”.

FOTO: Profimedia, Facebook


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (1)

Mada21
  •  
13.09.2023, 11:54

Bravo., este foarte frumoasă ❤️:-)


Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu