Secretul Siluetei Ramonei Gabor. Ce Face în Fiecare Zi. „Am Grijă La Ce Fel De Mâncare Ajunge în Corpul Meu”

Recent, Ramona Gabor a lansat în mediul online o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar admiratorii săi i-au adresat mai multe întrebări.

„Bună! Cum reușești să îți menții această siluetă superbă? Știu că faci sport, dar cum este cu alimentația?”, a fost întrebarea pe care Ramona Gabor a primit-o din partea unei admiratoare.

„Am grijă la ce fel de mâncare ajunge în corpul meu. De cele mai multe ori mănânc la prânz foarte mult, cam pe la 3-4 PM, și seara mănânc doar fructe. Evit zahărul și carbohidrații (pâine, paste, pizza, fast-food). Beau multă apă caldă cu lămâie, turmeric și piper Cayenne.

Cel mai important este să îți iubești corpul așa cum este și, cu cât îl iubești mai mult, cu atât vei dori să îl hrănești doar cu mâncare sănătoasă, care să aducă beneficii organismului tău”, a răspuns Ramona Gabor.

Ramona Gabor, detalii despre relația sa. De ce își ține iubitul ascuns

Ramona Gabor mărturisește că este implicată într-o relație de foarte multă vreme, însă preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Sora Monicăi Gabor a explicat de ce nu se afișează cu iubitul ei.

Ramona Gabor dă impresia că este singură, însă ea are o relație de ceva ani cu un bărbat misterios. Chiar recent ea se plângea pe rețelele de socializare că nu mai există niciun bărbat bun și că nu se întâlnește cu nimeni. „Nu ies cu nimeni în acest moment.

Sunt singură, pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună”, spunea aceasta pe rețelele de socializare.

De curând, Ramona Gabor s-a întors în România pentru a-și vedea rudele din Bacău, dar și prietenii din București. Ea a mers și la emisiunea lui Teo Trandafir, iar acum a acordat un interviu pentru WOWbiz.ro, unde a mărturisit că este într-o relație.

„Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică.

Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (5)

mica
  •  
19.08.2023, 06:49

Are un seic ca amant?

relutu63
  •  
19.08.2023, 06:27

Un lucru de luat in seama.

N3gry90
  •  
18.08.2023, 22:10

Toată lumea trebuie să fie atentă la felul cum arată!

Vezi toate comentariile (5)

Sursa