Scandal uriaș între Prințul Harry și William. Soțul lui Meghan Markle a făcut anunțul: „A fost terifiant”

Joi, 15 decembrie, au fost publicate ultimele episoade din controversatul documentar Netflix „Harry & Meghan”. Sunt dezvăluiri picante despre relația ducilor de Sussex, în mijlocul Casei Regale britanice. A fost un scandal uriaș între Prințul Harry și William, fratele lui. Află în rândurile de mai jos care a fost motivul conflictului.

Scandal uriaș între Prințul Harry și William

Ultimele episoade din documentarul Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle vin cu noi dezvăluiri despre Familia Regală britanică. În materialele cu pricina se vorbește despre modul în care a avut loc, de fapt, despărțirea cuplului de Casa Regală de la Londra. Ducii de Sussex nu au vrut să renunțe definitiv la rolurile lor regale, potrivit documentarului.

Prințul Harry a recunoscut, în documentar, că a cerut capului monarhiei britanice un angajament 50-50. Cu alte cuvinte, ducii de Sussex ar fi trebuit să aibă propriile lor locuri de muncă, continuând să activeze în cadrul Casei Regale. Această solicitare din partea cuplului a impus o reuniune de familie tensionată.

Solicitarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle nu a fost privită cu ochi buni de către nimeni din Casa Regală britanică. După reuniunea de familie, la care au participat regretata regină Elisabeta, actualul Rege Charles, Prințul William și Harry, a fost cât se poate de clar că subiectul nu va fi nici măcar dezbătut. A fost scandal mare între Harry și William.

„A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând”

„A fost terifiant să îl văd pe fratele meu (Prințul William – n.r.) țipând și strigând la mine. Tatăl meu (Regele Charles – n.r.) spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate. Bunica mea (Regina Elisabeta – n.r.) stătea liniștită acolo și asimila totul”, a declarat Prințul Harry, într-unul dintre episoadele documentarului.

Partenerul lui Meghan Markle a ținut, însă, să clarifice că perspectiva membrilor familiei sale este influențată de modul lor diferit de a face lucrurile. Misiunea și scopul suprem al Familiei Regale este instituția. Coroana britanică funcționează pe anumite principii, care trebuie neapărat respectate, a spus Prințul Harry.

Ce a supărat la Meghan Markle, de fapt

Ducele de Sussex a mai explicat că membrii Familiei Regale erau foarte geloși pe partenera lui. Meghan Markle se bucura de o atenție mediatică sporită, deși nu și-ar fi dorit asta. În Casa Regală, există o concepție, anume că partenerul care este luat în căsătorie trebuie să rămână în plan secundar. Așadar, atenția primită de Meghan Markle nu a fost deloc binevenită.

„Asta îi supără pe oameni. Supără echilibrul. Pentru că ai fost făcut să crezi că singurul mod în care organizațiile caritabile pot avea succes și în care misiunea ta poate crește este dacă ești pe primele pagini ale acelor ziare”, s-a exprimat partenerul fostei actrițe de la Hollywood.

Meghan Markle a susținut că a făcut tot ce a putut pentru a-i face mândri pe membrii Familiei Regale britanice. Însă a ajuns la o singură concluzie: „Mi-am dat seama că nu am fost numai aruncată în gura lupilor, ci că am fost și hrănită de ei”.

Sursa