Astfel, și Ștefania a vorbit despre subiectul carre a determinat multe discuții în echipa sa și a spus că Doc o atacă pentru că nu se ferește să îi spună direct când greșește.

Remus Boroiu și-a spus părerea și l-a acuzat pe Doc că este un maestru al cuvintelor, doar că nu ar avea și un comportament pe măsura a ceea ce spune.

„Am observat că foarte rar stă în spatele vorbelor lui. Nu are acea conduită, acea conduită, este ca un copil mic. Când câștigă unm punct vrea să facă din asta cel mai important eveniment din joc.

Zbura ca un țânțar, el a ținut morțiș să se facă un martir. Acest om nu are același comportament și sufletul său nu e așa curat și frumos precum vorbele lui”, a spus Remus Boroiu la consiliul de nominalizare de la Survivor, potrivit Fanatik.

Kamara a intervenit și el în această discuție și i-a explicat calm lui Doc de ce i-a deranjat atitudinea lui.

„Doc, diplomația nu a murit. Chiar dacă tu zici că ești direct, trebuie să alegi momentele potrivite când să îi spui unei persoane anumite lucruri, nu în timpul jocului. Mi-ai făcut și mie asta, i-ai făcut și lui Remus asta, și Adei. Continui să o faci.

Eu aș fi intrat în pământ de rușine și nimeni din echipa asta nu ți-a spus că ești slab. Dar când te mai oprești? Faci discordie!”, a spus Kamara la consiliu.

„Du-te, bă, de aici, nu te mai victimiza atâta, mai lasă-ne”, a fost răspunsul lui Doc pentru Kamara.

„Doc poate fi uneori dureros de direct, dar eu o văd ca o calitate. El încerca doar să ajute”, a spus Bianca.

Faimoșii continuă atacurile la adresa colegilor

Doc a fost pus la zid de colegi, după ce au reușit să câștige proba în fața Războnicilor.

„Of, Doamne, ce ar fi Survivor fără egouri? N-am mai fi noi, n-am mai putea să ne mișcăm atât de îngrădiți de noi înșine pe aici. E normal ca Ștefania s-o fi luat așa, mă așteptam la reacția ei”, a spus Doc.

„Ștefi, le iei prea personal, fata mea”, a mai spus concurentul, în timp ce Ștefania i-a dat imediat replica: „Pentru că le dai personal, Doc. Pe mine m-a deranjat faptul ce mi-ai zis că: Eu cred că tu trebuie să mergi la sacrificiu că ești mai slabă”, a spus aceasta.

La testimoniale, Ștefania și-a continuat pledoaria și a spus că Doc îngroapă toată echipa și că mereu găsește un coechipier pe care să îl atace.

„Mie mi se pare că el vine și îngroapă toată echipa, așa pe rând. Ne-a luat pe fiecare. Kamara nu e ok, zice că nu are nimic personal cu mine.

Ba da, are, pentru că nu e prima oară când se leagă de orice zic eu. Și de aia probabil îl deranjează că multe chestii i le zic direct în față, ceea ce simt”, a spus aceasta.Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa