Scandal de proporții între Mădălina Ghenea și Angela Martini. Femeile din viața lui Dragoș Săvulescu de la acuzații grave, la discuții cu avocații

Mădălina Ghenea și Angela Martini încep anul cu un conflict. Totul a pornit neașteptat, de la o postare în mediul online a soției lui Dragoș Săvulescu, iar acum s-a ajuns la discuții cu avocații.

Mădălina Ghenea, „la cuțite” cu Angela Martini, de la o postare pe Instagram

În urmă cu câteva luni, Angela Martini, femeia cu care Dragoș Săvulescu s-a căsătorit în secret, a publicat pe Instagram un mesaj în care jignea două românce celebre și le amenința pe acestea că va face mai multe dezvăluiri despre viața lor.

Deși nu a dat nume la acel moment, toate indiciile au condus către Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, care anul acesta au făcut senzație la Cannes. 

Cu Mădălina Ghenea Dragoș Săvulescu a avut o relație în trecut. Cei doi au format un cuplu în 2009, dar s-au despărțit doi ani mai târziu.

Angela Martini și-a început dur pledoaria din mediul online, vorbind despre „expunerea acestor nenorocite” și continuând cu afirmația conform cărora mulți oameni „nu sunt normali de vedere mental”, dar „au învățat să folosească masca de om obișnuit” pentru a supraviețui și a profita de oameni.

„Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică”, spunea Angela Martini pe social media.

Angela Martini, acuzații grave la adresa Mădălinei Ghenea

Soția lui Dragoș Săvulescu a afirmat că „din invidie, ură și frustrare”, oameni care nu o cunosc inventează povești despre ea cu scopul de a o defăima în fața cunoștințelor comune.

„Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele! Mai mult, ambele sunt mame! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire.

Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar cealaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, cine sunt acestea? ? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele! Desigur, va continua!”, a continuat Angela Martini, conform Libertatea. 

Mădălina Ghenea a anunțat că va merge în instanță

După declarațiile de pe Instagram, Angela Martini a continuat și la un post de televiziune, unde a afirmat că are dovezi pentru toate acuzațiile pe care le face și că avocații ei se ocupă de asta. Mai mult, a susținut că una din femeile despre care vorbește o copiază.

„Am scris o carte în 2018 despre faptul că am crescut într-o țară comunistă, ea scrie la rândul ei o carte despre același subiect. Coperta cărții mele este cu alb și negru, iar scrisul este galben, la fel și coperta ei. Am postat un clip cu copilul meu, îmbrăcat în alb, dansând, cinci zile mai târziu ea face același lucru, și a spus că este pentru o campanie”, a declarat Angela Martini.

La o zi după aceste întâmplări, Mădălina Ghenea a luat atitudine și a anunțat că o va acționa în instanță pe actuala parteneră a fostului său iubit.

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r.) să acționeze, în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a transmis actrița.

Avocații Mădălinei Ghenea nu au speriat-o pe Angela Martini

După ce a fost contactată de avocații Mădălinei Ghenea, Angela Martini nu a dat înapoi, din contră, ea susține că a primit mesaje nepotrivite din partea reprezentantei legale a actriței, care ulterior nu ar fi mai putut fi contactată.

„După ce avocații mei italieni au încercat să o contacteze, aceasta a dispărut pur și simplu nerăspunzând la niciun apel sau mesaj al acestora! Mai are cineva vreun dubiu că persoana la care se referea este persoana mea?”, a spus Angela Martini, pentru SpyNews, conform sursei citate anterior.

Sursa