Sărut Pasional între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov în Public. Românca și-a Consolat Iubitul, Care A Pierdut Un Meci Important

Ieri, în cadrul Wimbledon 2023, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani) a avut un meci important împotriva lui Holger Rune (20 de ani). Partida s-a disputat sub privirile a sute de spectatori, printre care și Mădălina Ghenea.

Suferința Mădălinei Ghenea la Wimbledon

Românca în vârstă de 35 de ani are o relație de câteva luni cu sportivul Grigor Dimitrov și, mai nou, nu lipsește de la niciun meci pe care acesta îl are fie la Roland Garros, fie la Wimbledon. Ieri, ea a suferit alături de iubit, care a fost de mai multe ori la un pas de o accidentare gravă. Mai mult decât atât, el nu a câștigat partida.

Grigor Dimitrov a pierdut meciul cu Holger Rune, dar a avut totuși de câștigat un sărut pasional din partea iubitei lui. Mădălina Ghenea i-a sărit acestuia în brațe după meci, l-a consolat cu un sărut. Cei prezenți la fața locului au imortalizat momentul, iar o imagine cu cei doi în ipostaza tandră a ajuns pe Instagram.

Și Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au distribuit fotografia, nu au fost deloc deranjați că au fost pozați sărutându-se în public.

Cine e Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea

De multe luni se zvonea că Mădălina Ghenea se iubește cu Grigor Dimitrov, după ce românca a apărut la unul dintre meciurile de tenis ale acestuia. Au păstrat tăcerea despre relația lor, până în luna mai. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare.

Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând”, lăsându-și fanii în suspans.Totul a fost publicat într-o sesiune de Insta Stories, iar după câteva ore, imaginile au dispărut.

Jucătorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”, scrie gsp.ro.

Sursa