Carmen Brumă are 47 de ani, dar se poate lăuda cu o siluetă pe care multe femei și-o doresc. Iubita lui Mircea Badea, însă, nu-și ține trucurile numai pentru ea. Cum se prepară salata pe care o consumă adesea.
Salata cu fasole verde și somon pe care Carmen Brumă o consumă adesea
Carmen Brumă este renumită pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează. Vedeta nu se sfiește să-și arate corpul întreținut cu multe eforturi, dar nu este genul care să-și țină trucurile numai pentru ea.
De curând, iubita lui Mircea Badea a împărtășit cu publicul o rețetă delicioasă de salată. Conține salată verde și somon, iar vedeta spune că este perfectă pentru o masă echilibrată. În plus, nu este nevoie să petreci mult timp în bucătărie.
O poți consuma cu încredere la prânz, dar și la cină. Este plină de nutrienți și ideală pentru persoanele care vor să-și mențină silueta, dar fără să renunțe la mâncărurile cu gust bun pe care să le consume cu plăcere.
Astfel, conform lui Carmen Brumă, vei avea nevoie de: somon, două portocale, sos de soia, fulgi de ceapă și usturoi, fasole verde, roșii cherry și sare. Opțional se poate adăuga și parmezan ras.
Cum se face salata delicioasă cu somon
Carmen Brumă a ales să combine somonul cu fasolea verde, roșii cherry și sos special de portocale, sos de soia și fulgi de ceapă, iar pentru un plus de savoare a optat pentru usturoi și parmezan ras.
Carmen Brumă a demonstrat în acest mod că nu este necesar să petreci ore întregi în bucătărie. Există și preparate care se pot face rapid, din numai câteva ingrediente și care țin de foame mai mult timp.
„Îmi e poftă de ceva bun și sănătos, dar pe care să-l prepar rapid fără mult efort. O să fac o salată caldă cu somon și fasole verde cu usturoi şi roşii cherry. Ung somonul cu un sos din portocale, sos de soia și fulgi de ceapă.
Iar fasolea verde o amestec cu roşii cherry, usturoi și puțin parmezan ras. Le așez în friteuza cu aer cald, setez temperatura și durata, iar preparatul este gata“, a declarat Carmen Brumă în mediul online, conform spectacola.ro.