“Să mă lase în pace!”

„Mister KO” a demonstrat că este dur în ringul de luptă, în timp ce realitatea extrasportivă arată cu totul diferit. Andrei Stoica este un familist convins, însă relația cu soția poate determina de multe ori pregătirea psihică premergătoare unei partide importante. Fostul concurent de la „Exatlon”  a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, care-i sunt rigorile înainte de partidele istovitoare cu adversari de categorie grea.

Andrei Stoica a adunat peste 50 de victorii în cariera de luptător, însă cea mai de seamă reușită pare să fie familia de care kickboxerul este îngonjurat. Nu este vorba doar despre cei trei copii, ci și despre fratele Bogdan Stoica, de meserie tot luptător. Însă dilema de pe buzele tuturor a fost elucidată de fratele mai mare, Andrei, care susține că nu ar fi posibilă vreodată o bătaie între el și Bogdan, în afara sesiunilor de sparring de la antrenamente.

Andrei Stoica face declarații exclusive despre rutina de pregătire psihică înainte de luptă (Foto: captură video)

( NU RATA: ANDREI STOICA, FAMILIST CONVINS! CAMPION DE TEMUT ÎN RING, TĂTIC DEVOTAT ACASĂ )

„Întotdeauna mi-am dorit o femeie care să vorbească mai mult decât mine!”

CANCAN.RO: E adevărat că fetele vorbesc prea mult și noi uneori avem gândurile noastre?

Andrei Stoica: E adevărat, dar eu întotdeauna mi-am dorit o femeie care să vorbească mai mult decât mine, pentru că să fim sinceri, bărbații nu vorbesc prea mult. Și am zis că dacă îmi iau o soție care e mută ca mine o să mă plictisesc imediat. Și mi-am luat-o de atâta capu’ mi-a făcut.

CANCAN.RO: Dar înainte de lupte îți știe ritualurile și te lasă în pace? 

Andrei Stoica: După atâția ani mi le știe, important e să mă lase în pace, că atunci sunt eu în presiunea aia, nu mai sunt atât de drăguț.

Andrei Stoica vorbește despre relația pe care o are cu soția sa, Andra (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Nu ai un gol în stomac în momentul în care intri în ring?

Andrei Stoica: Nu e teama de a lua bătaie rău, e teama de eșec, avem spiritul ăla de învingător. Vrei să câștigi, să fii victorios în orice. E un gol în stomac, e o presiune, sportivii știu cel mai bine.

( CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT ANDREI STOICA ÎN PRIMA ZI DUPĂ ÎNTOARCEREA DE LA EXATLON: „VĂ IUBESC!” )

 Andrei Stoica, despre o eventuală luptă împotriva fratelui său: „La antrenament ne batem!”

CANCAN.RO: În copilărie, care dintre tine și fratele tău era mai zvăpăiat și mai predispus la a reacționa impulsiv?

Andrei Stoica: Bogdan era mai năzbâtios, făcea mai multe prostii decât mine. Eu sunt genul mai impulsiv în momentul de față, am niște principii care dacă se trec devin mai impulsiv. În schimb, acum Bogdan e ăla mai liniștit și mai calm, pe mine mă bucură că dacă face vreo prostie trebuie să sară fratele mai mare în ajutor.

Andrei dezvăluie de ce nu ar fi posibilă o luptă între cei doi frați Stoica (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ai fi acceptat vreodată să intri în ring cu fratele tău, poate pentru o sumă astronomică?

Andrei Stoica: Nu aș accepta niciodată și spun foarte des chestia asta, nu ar avea credibilitate un meci între doi frați, nu s-ar uita nimeni. Sau s-ar uita de curiozitate și după un minut ar schimba programul. Dar noi suntem atât de uniți și ne iubim atât de mult, n-aș putea să mă ating de Bogdan, decât la antrenamente. La antrenament ne batem. 

CANCAN.RO: Dați pe bune?

Andrei Stoica: Când atingi un anumit nivel de experiență, știi să te lupți în așa fel încât să poți să-l pui în dificultate pe cel din fața ta, dar să nu-l rănești, cât să-l faci să muncească. 

( ACCESEAZĂ ȘI: COSMIN CERNAT A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE ANDREI STOICA: “PRIMA VESTE ESTE CĂ…“ )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa