Momente de tensiune maximă ieri seară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă: la finalul bootcamp-ului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au nominalizat concurenții pe care i-au ales pentru a-și forma echipele.

Cea de-a doua probă a bootcamp-ului le-a cerut concurenților să pregătească salate caldeo temă care i-a pus în încurcătură pe mulți dintre ei. Iar dacă după prima probă din bootcamp, în competiție mai rămăseseră 60 de concurenți din 140, al doilea test a fost cel decisiv. După ce au degustat fiecare preparat în parte, jurații au fost gata să rostească numele celor pe care i-au ales să intre alături de ei în battle-urile sezonului 11 Chefi la cuțite. Fiecare Chef a nominalizat 6 concurenți, echipele fiind completate de câștigătorii cuțitelor de aur. Tot aseară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat culorile sub care vor lupta pentru trofeul acestui sezon. 

Astfel, echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de culoarea roșie, este alcătuită din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și câștigătoarea cuțitului de aur, Nina Hariton.

Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea gri și este formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și câștigătorul cuțitului de aur, Laurențiu Neamțu.

Iar echipa lui Cătălin Scărlătescu, care poartă tunici cu manșete negre, îi are în componență pe: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, Anamaria Ijac și câștigătorul cuțitului de aur, Paul Tudosescu. 

„Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, vom găti legați, fiind 15 amulete împotriva noastră”, a declarat Chef Dumitrescu.

„Mă bucur foarte tare că i-am ales pe ei. O să vedeți ce treabă bună voi face cu acești incredibili concurenți”, a spus Chef Scărlătescu.

„Când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nicio legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie fantastică, un vibe foarte bun. Fiecare are rolul său în această echipă”, a comentat cu umor Chef Sorin Bontea. De săptămâna viitoare, la Chefi la cuțite, confruntările sezonului 11 încep în forță.

60 de concurenți s-au luptat pentru a prinde loc în cele trei echipe

60 de pretendenți pentru cele 18 locuri disponibile în echipele celor 3 chefi. Fiecare echipă este alcătuită din 7 oameni – dar din totalul de 21, trei locuri sunt ocupate deja de câștigătorii cuțitelor de aur. Este vorba despre Dumitru Paul Tudosescu, cel care a obținut cuțitul de aur din partea lui Chef Scărlătescu, Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, și Nina Hariton, cea care deține cuțitul de aur din partea lui Chef Bontea.

Sursa