Rona Hartner se împarte între Franța și România de Crăciun și de Anul Nou. Ce show va avea de Revelion EXCLUSIV

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate actrițe de film din ultimele decenii. Artista are un program foarte încărcat în aceste ultime zile din an. Ne-a răsfățat în această toamnă prin performanțele sale de la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu Johny Romano. Acum, Rona Hartner a ales să petreacă Crăciunul în Franța, a doua sa casă, urmând a reveni în România chiar înainte de Revelion.

Rona Hartner: „Crăciunul e celebrat diferit în Franța”

După un an plin de proiecte și apariții TV, Rona Hartner a luat o binemeritată pauză. Dar, după cum povestește artista, își împarte zilele între Franța și România. În dialogul exclusiv cu redacția Playtech Știri, artista își dezvăluie planurile de sărbători:

„Voi fi în Franța de Crăciun și avem foarte multe invitații. De abia aștept acest moment, chiar dacă nu e zăpadă pe Coasta de Azur. Voi fi alături de fiica mea, Rita, și vom încerca să ne realizăm o agenda cât mai frumoasă.

Vom merge la biserică și în ajunul Crăciunului, dar și în ziua de Crăciun, duminică, fiindcă așa se obișnuiește în Franța. De remarcat că sâmbătă seara cei mici îl vor primi pe Moș Crăciun, tot la biserică, în cadrul unei festivități speciale.

Momentul se pregătește cu ceva timp înainte. Mi se pare o tradiție foarte drăguță și care de altfel prinde foarte bine și la cei mici, dar și la cei mari!”, a declarat Rona pentru PLAYTECH ȘTIRI.

La cei 49 de ani ai săi, Rona Hartner nu va lâncezi prea mult. Nul ei impresar, Larisa Perde, i-a găsit un concert special de Anul Nou, la Cluj Napoca.

Va cânta la Cluj, în noaptea dintre ani, alături de Taraful Caliu

Ea va susține în centrul istoric al Clujului, la „Da Pino”, un concert de muzică gospel, un gen care începe să prindă teren din ce în ce mai mult și în România. Larisa Perde este un nume în lumea spectacolelor de muzică de petrecere și lăutărești de la noi:

„De Anul Nou sunt invitată la Cluj, cu toată trupa mea de gospel din Franța. Voi cânta împreună cu Taraful Caliu, dar și alături de cvintetul meu de jazz.

Sunt încântată pentru că Larisa Perde a devenit managerul meu. Ea se va ocupa de partea concertelor cu muzica gospel în România.

M-a anunțat deja că vrea să-mi propună o serie de evenimente în lunile ce vor veni. Nu pot decât să mă bucur de schimbarea survenită în cariera mea profesională”, a adăugat aceeași Rona Hartner.

Vezi și:  Rona Hartner a dezvăluit, în sfârșit, motivul divorțului. „M-am căsătorit cu întunericul”. A ieșit totul la iveală

Rona Hartner: „După 31 de ani de carieră am niște prețuri”

Ea spune că tarifele sale nu sunt nici mari, nici mici.

„După 31 de ani de carieră am niște prețuri, aș spune adaptate performanțelor mele. Nu ascund că cei din Cluj au făcut niște eforturi considerabile ca să cântăm acolo, fiindcă se organizează un eveniment ieșit din comun.

Îndrăznesc chiar să spun că așa ceva nu s-a mai văzut pe la noi! Nu are sens să vorbim de prețuri, fiindcă știți bine că astea nu se dezvăluie publicului

L-aș numi însă un preț corect, în funcție de ceea ce fac. În plus, mă voi deplasa alături de trupa cu care cânt de obicei în Franța. Nu e vorba despre niște prețuri mari, dar nici mici!”, mai spune Rona Hartner.

2022, un an cu care pare că nu s-a împăcat prea bine

Ea pare că vrea să lase cât mai în urmă un an cu care pare că nu s-a împăcat foarte bine. ANul 2022 se încheie aflat încă sub efectele divorțului de fostul ei soț, compozitorul francez Herve Camilleri

Alături de aecsta, artista a petrecut mai bine de trei ani din viață. au trecut circa doi ani de la consumarea divorțului. Astăzi, însă, vedeta noastră a declarat de mai multe ori că fostului ei partener îi este foarte greu să înțeleagă că totul între ei s-a sfârșit.

„Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta.

În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit.

Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a mărturisit Rona Hartner recent pentru cei de la Antena Stars.

Sursa