Reghecampf face botezul fiului, astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a apărut cu ochiul vânăt. Primele imagini de la party. Update

În luna mai a acestui an, Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a 3-a oară. Corina Caciuc, iubita antrenorului, l-a adus pe lume pe Liam.

Botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf are loc astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan

Cei doi au programat botezul fiului lor în această toamnă. Dată fiind pauza internațională prilejuită de meciurile echipelor, Reghe are câteva zile libere și a dorit să profite de ocazie.

Planurile lor au intrat în impas după scandalul uriaș de vineri seara, atunci când antrenorul și fosta parteneră de viață, Anamaria Prodan, s-au bătut în plină stradă.

Cu toate acestea, varianta ca evenimentul special din viața familiei să fie amânat a căzut. FANATIK a aflat și locul unde va avea loc petrecerea micuțului Liam. Naș de botez va fi omul de afaceri Dragoș Dobrescu.

La locația exclusivistă din Capitală s-au luat măsuri speciale cu ocazia petrecerii de duminică. Aici nu are acces absolut nimeni în afară de persoanele aflate pe o listă pe care chiar Reghe a avizat-o în prealabil.

Înainte de petrecere este organizat botezul religios. Acesta are loc la o biserică, undeva în jurul prânzului. De aici, toți invitații se vor îndrepta către locul ales.

Reghecampf a postat prima imagine cu micuțul Liam

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), pe atunci antrenor al Universității Craiova, devenea tată de băiat pentru a treia oară. Chiar el anunța fericitul eveniment, într-o postare pe rețelele sociale.

În toată această perioadă, antrenorul, ajuns între timp în Azerbaijan, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți cu viața personală.

Tot într-o zi de 19, dar septembrie, Reghe le-a făcut o surpriză fanilor săi din online. În ziua în care a împlinit 47 de ani, antrenorul a împărtășit cu aceștia prima imagine în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor de patru luni.

Tot în online, pe Instagram, Corina Caciuc i-a transmis un mesaj special celui care i-a dăruit un băiețel.

”Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris partenera de viață a antrenorului.

Sursa