Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai mari vedete de la noi, toată România o iubeşte

Fetița din imagine a devenit una din cele mai cunoscute vedete de la noi. De asemenea, aceasta este iubită de nenumărați fani din toată România. Ea a cunoscut faima încă din primele clipe după ce a pășit în fața camerelor de filmat, iar acum este emblema celui mai mare trust TV de la noi. Unii români nu își văd viața fără aceasta, mai cu seamă că s-au obișnuit să o aibă în vizor deja de zeci de ani. Despre cine este vorba?

Fetița din imagine este emblema unui trust TV: e iubită de toată România

Fetița din imagine este una din cele mai cunoscute vedete de la noi. Aceasta a reușit să găsească rețeta succesului, iar de zeci de ani este iubită de toți românii. Mulți dintre ei nici nu se mai uită la știri atunci când aceasta lipsește de la pupitru. Mai exact, este vorba despre Andreea Esca.

Vedeta este și emblema postului Pro TV, dar se bucură și de diverse proiecte deosebite. Jurnalista s-a născut în București, dar a vorbit de nenumărate ori de vacanțele deosebite pe care le-a petrecut la rudele din Brașov. Vedeta și-a amintit cu drag de petrecerile de Anul Nou de când era un copil.

 „Trebuie să mărturisesc că nicio vacanță în Maldive nu va reuși să concureze cu Anul Nou petrecut la Brașov cu acești oameni din fotografie, găzduiți bineînțeles de Moșu și Buni…

Aveam o singură cameră de dormit și o bucătărie unde se aflau și două paturi. Noi, copiii, dormeam pe jos pe niște plăpumi și ne țineam de mână în somn. Simt și acum aroma pernelor lor.. Ce distracție, ce fericiți eram!”, a povestit știrista în urmă cu ceva timp.

Detalii din carieră

Andreea Esca se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995. Ea este cunoscută pentru salutul: „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”.

De atunci, jurnalista a prezentat constant știrile Pro TV de la orele 19:00 de la înființarea Pro TV, cu mici întreruperi din cauza concediilor de maternitate sau de odihnă.

Cu toate astea, debutul său a avut loc în 1992, moment în care s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de știri al postului SOTI.

De-a lungul carierei, vedeta a făcut parte din echipa de reporteri „CNN World Report”, astfel încât activitatea sa de prezentator TV nu s-a oprit doar pe teritoriul României, Andreea realizând transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia și SUA.

Sursa