Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, toată lumea o iubeşte

Pletele aurii ca Ileana Cosânzeana, ochii mari și albaștri, piele albă ca laptele, gurița frumos conturată, fetița din imaginea de mai sus arată ca o veritabilă păpușă Barbie. Astăzi, este una dintre cele mai populare și îndrăgite actrițe și vedete TV din România, în vârstă de 37 de ani. Ai recunoscut-o?

Cum arăta Andreea Ibacka în copilărie

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, fiind urmărită de sute de mii de oameni pe rețelele sociale. Andreea Ibacka, căci despre ea este vorba, a împărtășit o fotografie cu ea din copilărie, de pe vremea când avea doar câțiva anișori.

Chipul blajin, pielea albă, părul blond, zâmbetul ștrengar și ochii rotunzi și albaștri au dat-o de gol pe frumoasa vedetă, iar mulți dintre internauți au recunoscut-o în fotografie.

Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cucerind milioane de români datorită carismei, șarmului, blândeții, talentului și modestiei sale. Diva a cunoscut faima pe vremea când a jucat în telenovele precum Inimă de Țigan sau Aniela.

Andreea Ibacka este o prezență extrem de activă și pe rețelele sociale, acolo unde onorează proiectele și campaniile cărora le împrumută imaginea sa, precum și fotografii și clipuri scurte ce-i dau de gol rutina zilnică, spre bucuria urmăritorilor ei.

Soția lui Cabral a aprins imaginația domnilor cu pozele sale în costum de baie

La 37 de ani, Andreea Ibacka arată impecabil, având o siluetă de adolescentă. Vedeta a revenit la formele care au consacrat-o, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Cabral, Tiago.

De altfel, imaginile cu ea în costum de baie, din Republica Dominicană, nu au putut fi trecute atât de ușor cu vederea de către admiratorii săi.

Blondina a îmbinat utilul cu plăcutul, atunci când a plecat împreună cu soțul ei, Cabral, și cei doi copii ai lor, în Republica Dominicană, când vedeta PRO TV prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Renumită pentru naturalețea ei, actrița a mărturisit că, în adolescență nu ieșea din casă fără să fie machiată, fiind extrem de pasionată de make-up. Soția lui Cabral se aranja pe furiș, să nu o vadă părinții.

„Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram 🤪)”, scria Andreea Ibacka pe Instagram, acum ceva vreme.

Sursa