Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase actrițe din România, are mare succes

Părul blond ca de Cosânzeană, pielea albă ca marmura, ochișorii albaștri precum cerul și gurița perfect conturată. Nu, nu vorbim despre o păpușă, ci de o fetiță care cucerea privirile tuturor doar cu un zâmbet în anii 80, iar astăzi este una dintre cele mai cunoscute actrițe și influencerițe din România. Ai recunoscut-o din fotografia de mai sus?

Cum arăta Laura Cosoi în copilărie

Laura Cosoi nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai apreciate, cunoscute și respectate vedete din România. Frumoasa blondină a cunoscut un succes fulminant în anii 2000, atunci când a interpretat rolul Adinei în celebrul sitcom La Bloc.

În anii 2000, blondina și Smiley formau cel mai fierbinte cuplu din showbizul autohton, iar toată lumea era fermă convinsă că cei doi vor ajunge împreună, într-o zi, în fața altarului și își vor întemeia propria familie, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi foști parteneri.

Laura Cosoi a știut dintotdeauna că-și dorește să devină actriță, simțind chemarea scenei de la o vârstă fragedă. Pe lângă cariera ei artistică, vedeta este blogger și o scriitoare de succes.

În toamna anului 2022, Laura Cosoi a revenit pe micile ecrane, jucând un rol în serialul Strada Speranției, de pe Kanal D.

Fire sensibilă, veselă, plină de energie și cu un zâmbet radiant, putem observa că Laura Cosoi și-a păstrat, încă din copilărie, privirea senină și zâmbetul ștrengăresc.

Fotografiile sale din copilărie au fost postate pe blogul său, acum ceva vreme, acolo unde internauții au complimentat-o pentru trăsăturile gingașe pe care le avea, pe vremea când era doar o fetiță de câțiva anișori.

Laura Cosoi le-a născut natural pe cele trei fete ale sale

În ceea ce privește viața ei persoanlă, blondina se consideră o femeie împlinită și fericită. Din anul 2015, Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a dăruit trei fetițe, pe Rita, Vera și mezina Lara, născută în luna iunie a acestui an.

„În iunie voi naște natural. Am avut două nașteri ușoare, frumoase. Nu au fost probleme, de aceea optez și acum pentru același mod dacă, evident, se poate, că nu sunt absurdă. Dar nu eu aleg, dacă va fi ca până acum sau va trebui prin cezariană.

Dar până atunci am de lucru. Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale.

Dar eu sunt mai ocupată decât în primul semestru. Așa de activă am fost și cu Rita (n.r. primul ei copil). Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.

La Rita, la primul copil, am fost supersitițioasă pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Doar numele l-am ținut încă secret.”, declara Laura Cosoi, în vară, exclusiv pentru playtech.ro.

Sursa