Răzvan Fodor, imagine adorabilă alături de fiica lui. Diana și mama ei, ca două picături de apă

Irina și Răzvan Fodor au împreună o minunăție de fată. Diana are 11 ani, însă abia de acum încolo începe ”distracția” pentru tăticul Fodor. Iată ce crede artistul despre viitorul fiicei lui. 

Așa cum spune și melodia, se pare că după  atâta ”vânt” și ”ploi”, dragoste e tot ce rămâne, iar Irina și Răzvan Fodor o simt pe propria piele. Viața merge înainte și până la urmă familia rămâne cea mai importantă din toată ecuația. (VEZI ȘI:RĂZVAN FODOR A TRECUT PESTE EPISODUL “SOȚIA LA ȘTEFAN BĂNICĂ JR. ACASĂ”! CUM AU FOST SURPRINȘI ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE)

De curând, tăticul Fodor a publicat o fotografie alături de Diana, minunea din viața lui. Fiica artisului are 11 ani, însă, de pe acum, Răzvan se gândește la viitorul acesteia. Așa cum a mărturisit și el, cea mică seamănă ca o picătură de apă cu Irina Fodor, însă speranța că va avea un ginere care să-i semene nu a murit:

Bine, mă…Ok, asta este…seamănă cu maică-sa. Partea bună este că o să aibă gusturi mișto la bărbați., a scris Răzvan Fodor, în mediul online.

 

Evident, sub formă de glumă și cumva ca să nu se simtă dat la o parte prea tare, Răzvan Fodor a simțit nevoia să facă o mică referire și la el, dacă tot a recunoscut că fiica lui nu a moștenit trăsăturile lui.

Sursa foto: Instagram.ro

Sursa