Provocatoare: iată care au fost ținutele de top și cele eșuate pe care le-au purtat vedetele la Grammy-2023

Gala Premiilor Grammy 2023 a avut loc la recent Los Angeles. La această ceremonie de decernare a premiilor au venit nu doar nominalizații, ci și alte vedete care au ieșit în evidență prin ținute reușite sau mai puțin reușite.

Iată ce ținute au ales vedetele pentru această gală.

Adele.

Cântăreața nu încetează să uimească cu noua ei silueta. Rochia de catifea Louis Vuitton i-a subliniat perfect toate avantajele.

Jennifer Lopez.

J. Lo a ales o rochie de la Gucci, însă volanele par cam depășite.

Cardi B.

Vedeta continuă să surprindă publicul cu cele mai neobișnuite ținute. De data aceasta a ales marca Gaurav Gupta. Dacă partea superioară este destul de interesantă, cea de jos nu o prea avantajează.

Megan Fox.

Această rochie Zuhair Murad i se potrivește de minune. Stilul anilor 2000 este acum în tendințe, așa că Megan a dat lovitura.

Lourdes Leon.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a strălucit în această rochie Area.

Heidi Klum.

Această rochie The Blonds, deși este foarte originală, nu o prea avantajează pe Heidi Klum.

Lizzo.

Această ținută a lui Lizzo pare destul de reușită, atât culoarea, cât și forma. Doar pelerină cu flori arată cam ciudat și nu i se potrivește.

Doja Cat.

Rapperița continuă să experimenteze cu ținutele. A apărut pe covorul roșu de la Grammy într-o rochie din latex Atelier Versace. Deși ținuta este provocatoare, i se potrivește lui Dodge Cat.

Beyonce.

Queen B a urcat pe scenă într-o rochie strălucitoare Gucci, demonstrându-le fashionistelor că în acest an vor fi la modă decorurile metalice.

Sursa