Primul Joc Pentru Amuletă și Joker Se Joacă în Această Seară La „America Express” Sezonul 6. Ce Se Va întâmpla în Ediția A Doua

Startul cursei pe Drumul Soarelui dat aseară i-a luat cu totul prin surprindere pe concurenți. Chiar după ședința de securitate, care le-a prezentat potențialele pericole de pe traseu, cele nouă echipe au pornit în căutarea rucsacurilor America Express.

Întrecerea a început în Medellin, capitala criminalității din Columbia în urmă cu câteva decenii, și i-a purtat pe competitori spre cartierul lui Pablo Escobar, Comuna 13, considerată cândva cea mai periculoasă zonă din lume!

Drumul presărat cu misiuni a devenit de-a dreptul epuizant, întrucât concurenții au fost nevoiți să-și care, în tot acest timp, bagajele. Una dintre misiuni le-a mai adăugat o povară: pe lângă valize, au avut de cărat și câte o servietă misterioasă, exact ca într-un film de acțiune.

Dar, spre amuzamentul concurenților, servietele conțineau pungi cu făină, ingredientul de bază pentru arepas, preparatele specific sud-americane care s-au dovedit un obstacol greu de digerat pentru unii dintre competitori.

În seara aceasta, concurenții vor da de urma rucsacurilor într-un loc neașteptat, după încă o bucată istovitoare de traseu și multă muncă. Primele tensiuni vor apărea deja, dar competiția America Express este făcută pentru cei care nu se dau bătuți. Tot în seara aceasta, vom vedea și primul joc pentru amuletă și Joker – așadar, întrecerea se întețește, întrucât Jokerul poate oferi un avantaj extrem de prețios în lupta pentru imunitate. Ajunși pe primele locuri la Irina Fodor, concurenții care s-au calificat la acest joc au fost surprinși de rezultat.

”Nu ne-a venit să credem!”, ”Nu credeam că suntem capabili de un asemenea rezultat!”, au fost declarațiile câștigătorilor la linia de sosire. Care sunt primele trei echipe care se vor califica la primul joc din cel de-al șaselea sezon America Express și cine se va bucura de amuleta de 1.000 de euro și avantajul Jokerului telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată în această seară de Antena 1

America Express vine cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, la lansare, după edițiile din weekend, show-ul va fi difuzat luni, marți și miercuri, de la 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Sursa