Pique, în tandrețuri în văzul tuturor cu noua sa iubită. Shakira va fi foc și pară când va afla

Pique, în tandrețuri în văzul tuturor cu noua sa iubită! Unul din cei mai titrați fotbaliști din lotul FC Barcelona, este Gerard Pique. Dar, este principalul subiect al presei din Spania zilele acestea. După o relație de mai bine de 12 ani, cu celebra Shakira, cei doi s-au despărțit. Totul s-a întâmplat după ce presa spaniolă divulga relația extraconjugală a fotbalistului. Deși de 12 ani îmăreună, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Dar, presa releatează că Pique a fost surprins în tandrețuri în văzul tuturor cu noua sa iubită.

A decis să nu se mai ascundă. Pique, în tandrețuri în văzul tuturor cu noua sa iubită

Fundașul Barcelonei Gerard Pique și-ar fi adus noua iubită la casa părinților săi, ceea ce ar fi lăsat-o pe Shakira „devastată”. Conform Marca, superstarul spaniol face tot posibilul pentru a-și supăra fosta parteneră.

Pique, în vârstă de 35 de ani o duce pe noua sa parteneră, Clara Chia Marti, în locuri în care este conștient că vedeta pop îi va vedea sau cel puțin va afla despre vizita lor.

Cei doi s-au despărțit recent după mai bine de un deceniu de relație și au împreună doi copii. Potrivit presei spaniole, Pique și-a adus noua jumătate la casa părinților săi, care este lipită de locuința Shakirei.

„Gerard Pique merge după-amiaza, împreună cu noua sa iubită, la casa părinților săi, care este lipită de casa Shakirei.

Iar asta o are pe aceasta total devastată. Fotbalistului nu-i pasă că cântăreața îi poate vedea împreună.”, relatează Marca.

Dragostea pe care Gerard Pique o are pentru Clara Chia Marti este deja de domeniul public. În toată această chestiune Shakira a fost cea mai afectată, motiv pentru care cântăreața este devastată fizic și psihic.

Columbianca a fost nevoită să recurgă la ajutor psihologic pentru a încerca să depășească despărțirea de spaniol și că deja se afișează în mod deschis, în public.

Shakira și Pique au ajuns la un acord de custodie temporară

Potrivit Marca, Shakira și Pique au ajuns la un acord de custodie temporară pentru copiii lor Milan și Sasha. Dar există încă multe neînțelegeri de ambele părți în ceea ce privește cine va putea păstra copiii în mod permanent.

Relația dintre Pique și Shakira trece prin cel mai rău moment al său, mai scrie presa spaniolă, iar în acest moment, „Pique vrea să se răzbune pe Shakira”.

Cei doi, care au început să se întâlnească în 2011, au ajuns pe prima pagină a ziarelor la începutul acestei luni, după ce au apărut informații potrivit cărora Shakira l-a surprins pe sportiv având o aventură. Ei nu au abordat afirmațiile la momentul respectiv.

Deși au fost împreună timp de peste un deceniu, și au doi copii, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, de 7 ani, cei doi nu s-au căsătorit niciodată.

„[Gerard este] cu mine pentru că vrea să fie cu Shakira, persoana, nu celebritatea. Există dragoste adevărată, nu există motive ascunse. Iar eu sunt cu el pentru că este cel mai uimitor bărbat pe care l-am întâlnit vreodată.

Ne dorim aceleași lucruri, ne plac aceleași lucruri, urâm aceleași lucruri. Nu am fost niciodată în viața mea cu cineva atât de pasional.”, declara Shakira pentru revista Latina în 2014.

Shakira, care a avut o relație cu avocatul Antonio de la Rúa între 2000 și 2010, și Pique au mai trecut prin speculații de despărțire în octombrie 2017, deși o sursă a declarat la vremea respectivă că zvonurile erau false.

Sursa