Frații Andrew și Tristan Tate au dat lovitura financiară cu videochat-ul, însă fărădelegile lor, dar și aroganța i-au adus sub lupa autorităților. La finalul lui 2022 au fost reținuți pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar în ultimele zile anchetatorii au adunat probe concludente contra lor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ce au confiscat oamenii legii de la vila unde britanicii și-au creat un adevărat “imperiu”. Concluzia e simplă: presupușii proxeneți o au, pe românește, groasă!

Andrew și Tristan Tate au avion privat și o colecție impresionantă de bolizi de lux și au susținut, cu fiecare ocazie, că sunt milionari pentru că ar fi moștenit de la tatăl lor un hotel în Thailanda. Au “lovit”, însă, din punct de vedere financiar în România, datorită unui spațiu special amenajat pentru videochat, în vila pe care o dețin în Pipera. Acolo, potrivit procurorilor DIICOT, exploatau tinere prin violență fizică și psihică. În plus, ar mai deține un asemenea studio în SUA, în Los Angeles. După mai multe luni în care au fost urmăriți ca la carte, frații au fost reținuți, iar în prezent se află în Arestul Central al Poliției Capitalei.

(NU RATA: INFORMAȚII INCREDIBILE! FRAȚII TATE AR FI ÎNCERCAT SĂ O EXPLOATEZE SEXUAL PE… ALEXANDRA STAN! REACȚIA VEDETEI)

Ce au confiscat anchetatorii de la vila din Pipera

La început de an, procurorii le-au sigilat garajul de cinci milioane de euro (DETALII ÎN EXCLUSIVITATE), dar nu s-au oprit aici. Reporterii CANCAN.RO au aflat că oamenii legii au luat la puricat inclusiv vila celor doi frați, iar de acolo ar fi confiscat mai multe articole. Jucării sexuale, preponderent vibratoare și dildo-uri, au fost indisponibilizate și vor constitui mijloace de probă pentru trafic de persoane. Totodată, au mai fost ridicate de la reședința lui Andrew și Tristan Tate inclusiv laptopuri, practic toată aparatura aferentă activității de videochat. Procurorii continuă să adune probe serioase contra britanicilor și este greu de crezut că presupușii proxeneți vor respira aerul libertății în viitorul apropiat.

Tristan Tate, agitat în vilă, în timpul perchezițiilor de anul trecut (Foto: CANCAN.RO)

Frații Tristan și Andrew Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile

Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, pe 29 decembrie 2022, de procurorii DIICOT, împreună cu două tinere românce, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Vineri, Tribunalul București a decis ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! FIICA LUI COZMIN GUȘĂ, AGĂȚATĂ DE ANDREW TATE PE INSTAGRAM. CE POVESTEȘTE TÂNĂRA)

Frații Tate sunt acuzați că, împreună cu cele două românce, una dintre ele fiind fostă polițistă la Secția 7 din București, “au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

Anchetatorii au arătat că au fost identificate, până acum, șase victime, toate recrutate prin metoda loverboy.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa