Pe cinci zodii le așteaptă zile foarte bune! Alina Bădic a spus cine sunt norocoasele

Cinci zodii vor avea parte de zile foarte bune, potrivit astrologului Alina Bădic. Se anunță schimbări și transformări pentru unele dintre ele, în perioada următoare.

Alina Bădic a anunțat zile foarte bune pentru cinci zodii

La finalul lui octombrie, va avea loc o eclipsă de soare care îi va influența pe toți nativii. Unele zodii vor trece prin transformări importante în următoarele zile, iar altele au parte de lucruri bune.

“Vorbim despre câteva zile de o mare forță din punct de vedere astrologic”, a spus astrologul înainte de a oferi previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Taur

Pe Tauri îi așteaptă o perioadă bună, în care își vor face o bucurie. Poate vor avea parte de o transformare sau se vor putea relaxa, potrivit astrologului.

Sunt sfătuiți să se concentreze pe calitate și nu pe cantitate, chiar dacă nu câștigă la fel de mult din punct de vedere financiar. Acest lucru este valabil și în cazul prietenilor și cunoștințelor.

Gemeni

Numiți “adolescenții zodiacului” de către Alina Bădic, la B1 TV, în emisiunea 360 de grade. Gemenii s-au maturizat destul de mult și au foarte multe trăsături ale Scorpionului în ultima perioadă.

Gemenii vor trece printr-un “test astral” destul de mare și sunt șanse să aibă parte de schimbări și chiar transformări de mentalitate, a mai precizat astrologul. Vor ajunge să fie în extrema cealaltă.

Rac

Racii sunt direct influențați de eclipsa de soare și au tendința de a fi rezervați atunci când încearcă să înțeleagă ce se întâmplă. Chiar dacă li se pare că nu pot controla anumite situații, pot face față multor lucruri.

Astrologul a menționat că acești nativi își vor schimba foarte mult sistemul relațional. Prin urmare, sunt șanse să apară în viața lor persoane alături de care chiar își doresc să fie.

Capricorn

Acești nativi vor fi favorizați de eclipsa care are lor pe casa lor. Chiar dacă apare un conflict, acesta are și “o componentă karmică”, care trebuie analizată în detaliu, după cum a precizat astrologul.

Capricornii sunt îndemnați să se raporteze mai mult la lucrurile pozitive. De asemenea, e bine să se gândească bine care e domeniul în care li s-a sugerat să facă cea mai dură schimbare.

Pești

Peștii sunt nativi interesanți să se autodepășească, să evolueze și să aibă acces la cunoaștere și la spiritual. Vor avea parte de o perioadă de transformare și trebuie să fie conștienți de esența destinului lor. “Trebuie să facă un raport între lucruri care se exclud reciproc”, a mai precizat Alina Bădic.

Sursa